Image
 
Image

JOKIĆEVA BRAĆA PROKLJUČALA OD BESA! Pao im mrak na oči - istog momenta su SKOČILI SA STOLICA: Scena o kojoj bruje društvene mreže!



Jokićevu braću razbesnela je jedna diskutabilna sudijska odluka na meču između Denvera i Lejkersa.

trahinja i Nemanja, starija braća srpskog asa Nikole Jokića, privukli su veliku pažnju na trećem meču finalne serije Zapada u Kripto areni u Los Anđelesu.

Najverniji fanovi centra Denvera izuzetno emotivno svaki trenutak meča, a posebno burno su reagovali kada su arbitri dosudili Jokiću četvrtu ličnu grešku sredinom treće deonice.

Bilo je jasno da Jokić nije ni pipnuo Entoni Dejvisa, kada je Amerikanac nakon ofanzivnog skoka pokušao da poentira, ali sudija Skot Foster svirao je faul Srbina.

To je razbesnelo braću Jokić, koja su istog momenta skočili sa stolica i osuli paljbu po sudijama.

Američki novinar Majk Singer tvrdi da su dobacivali treneru Majku Melounu da zatraži "čelendž", što je on i učinio.

Iako se na snimku jasno videlo da nije bilo kontakta, sudije su ostale pri prvobitnoj odluci, pa je Jokić zbog problema sa faulovima morao na klupu.

To se nimalo nije dopalo Nikolinoj braći, koja su zbog svoje burne reakcije ponovo postala pravi hit na društvenim mrežama.

Podsetimo, Denver je savladao Lejkerse rezultatom 119:108 i došao na korak od plasmana u istorijsko NBA finale. Jokić je meč završio sa 24 poena, od kojih je čak 15 postigao u poslednjoj deonici kada se rešavalo pitanje pobednika.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI