Image
 
Image

JOKIĆ NABIJA KOMPLEKSE U NBA! IMAMO I DOKAZ: Neprestano razmišlja o Nikoli i NE MOŽE DA PODNESE kad čuje da je lošiji od Srbina



Zahvaljujući fantastičnim partijama i brojkama u poslednjem periodu, Džoel Embid je prema mišljenju kladionica prestigao Nikolu Jokića kada je reč o trci za MVP trofej.

Centar Filadelfije je u prethodne dve sezone ostajao ubedljivo iza Jokića na drugom mestu po broju glasova, a u samoj završnici ove sezone ima najveće šanse za osvajanje trofeja.

U poslednjoj utakmici njegov tim je poražen od Golden Stejta, uprkos njegovom učinku od 46 poena, devet skokova i osam asistencija.

Nakon meča, zvezda Voriorsa i NBA lige, Drejmond Grin, otkrio je detalj razgovora sa Embidom.

"Znate zašto sam tako igrao večeras? Rekao si da je Jokić najteži igrač za čuvanje u ligi, pa sam to shvatio lično", poručio je Embid Grinu i tako priznao da ne podnosi mišljenje onih koji smatraju da je Srbin bolji košarkaš od njega.

"Želim da kažem svima, Džoel je najteži momak za čuvanje u ligi", poručio je nakon toga Grin uz osmeh.

To znači da je sada na potezu Somborac, a još jednom će ove sezone imati priliku da Voriorsima i Grinu pokaže šta sve može da uradi. Biće to 4. aprila, kada će Nagetsi ugostiti Golden Stejt.

Embid je ove sezone igrao na 60 utakmica i na njima u proseku beleži 33,4 poena, 10,2 skokova, 4,2 asistencije, 1,7 blokada, 1,1 ukradenih lopti uz 54,7 odsto šuta iz igre i 3,5 izgubljenih lopti po meču, dok je Filadelfija treća na tabeli Istočne konferencije sa 51 pobedom i 23 poraza.

Jokić je na 65 odigranih utakmica zabeležio 24,8 poena, 11,9 skokova, 9,9 asistencija, 0,6 blokada, 1,3 ukradenih lopti uz 63,6 odsto pogođenih šuteva iz igre i 3,5 izgubljenih lopti. Denver je prvi na tabeli Zapadne konferencije sa 49 pobeda i 24 poraza.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI