Image
 
Image

"JA SAM NAPOLJU ISTI OVAKAV, BACAO SAM I LOMIO" Zvezdan priznao svoja NEDELA iz spoljnjeg sveta i otkrio da posle svega ŽALI ANU!Zvezdan Slavnić nakon turbulentnog perioda sa Anom Ćurčić, otvorio je dušu tokom intervjua i otkrio šta je istina od svih tvrdnji koje su izgovorili i priznao da se isto ponašao i u spoljnjem svetu.

- Varala je muža sa mnom i stojim iza toga. Ja sam rekao svoje, ne mogu da vam kažem koliko je to trajalo, a to je uradila. Ona stalno upliće ljude, i kada je odgovorim ispada da ih ja ubacujem u priču. Ja nikoga nisam spominjao sem mog oca, nje i Sare. Čim je ona ušla krenula da je pominje mnoge ljude. Meni je dovoljno sve kada shvatim da ona misli da mene ne provocira.l

Vi uvek na pola rečenice stanete, ti si rekao da je sve što je ona rekla da je 80% laž. Je l te laži smatraš provokacijom?

- Vi možete da zamislite kako smo se mi raspravljali kući ako smo ovde ovakvi. Ja sam isti i napoilju i ovde, bacao sam, lomio sam. Mene bole sve stvari koje smo izneli iz kuće, ona jeste bila uz mene. Kockali smo, trošili smo lovu, ali smo sve bili zajedno. Ja jesam nju varao, ali ona nije svetica kako se prikazuje. Sve moje sada pada u vodu, ja nju molim da stane, ali ne ide. Ne mođe ona da stane sa tim, ona govori da mene ne provocira. Ona kaže da zna kako će sa mnom, ali ona to neće priznati, ona ne može da ponovi sve šta priča jer je polupana, padobranac je ovde. Ona ne shvata da je postala zadrugarka - rekao je Zvezdan.

- Meni je nje žao, i pored svega toga što je rekla meni je nje žao. Ona jeste mene gledala, video sam ja to. Ja sam nju pitao kako je, a ona je rekla da sam uništio i nju i decu. Ne mogu više da slušam sve. Ona sve vreme vadi sve najlošije o meni.

Odakle taj odnos sa tom decom ako je bilo tako loše?

- Ja sam njima bio drug i to se cenilo, bio sam prijatelj toj deci, a jednom se desilo da su videli naš sukob - rekoa nje Zvezdan.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI