Image
 
Image

Irina2Hot EKSKLUZIVNO:“ Kroz celu karijeru pratila me puna podrška Anabele Atijas i Gagija Đoganija!“Senzacionalna Irina Kolin osvojila je srca nacije kada se pojavila u popularnoj pesmi „Pravi broj“ popularnog repera Grua 2004. godine, posle koje je stekla veliku slavu.

Irina, tada poznata kao „Irina2Hot“, privukla je pažnju mnogih muškaraca u Srbiji svojom atraktivnošću i harizmom. Međutim, nakon udaje, ostvarenja u najbitnijoj životnoj ulozi Irina se doslovno povukla sa scene i nije se pojavljivala u medijima sve do nedavno.

Ekipa Toxic portala prvu jutarnju kafu popila je baš kod Irine a tokom razgovora, Irina je otkrila sve detalje o svojoj udaji, majčinstvu, profesionalnoj karijeri, ljubavi nakon razvoda i bliskom prijateljstvu sa Anabelom.

Ovo dugoočekivano pojavljivanje Irine u javnosti izazvalo je pravu pomamu. Sada, nakon svih tih godina, ponovno smo svedoci njenog šarma i neospornog talenta. Dan je započela osmehom a otkrila nam je da li je uvek tako i koja je njena omiljena životna rutina.

-„Volim da ustanem malo ranije, sredim sve što treba, skuvam sebi kafu, na telefonu završavam sve što trebam za posao. Krećem da spremam ručak, završavam sve što treba oko ćerke.“Da li nađeš vremena za odmor?

-„Znaš kako, skoro sam izbacila novu pesmu a imala sam veliku pauzu do sada sam sa ćerkom išla na odmor i to moraju da budu dve nedelje Grčka ili Turska, kao što rekoh izbacila sam pesmu „Nisam više mala“ i stavrno se lepo pokazala a publika odlično reaguje. Beogradski klubovi uveliko puštaju pesmu. Ovo leto će biti radno pa ću videti koliko mogu da izdržim.“

Da li je pesma autobiografska?

-“ Pesma je nekako i snimljena prema mom životu, a želim da to bude pouka ženama i devojkama da trebamo biti samostalne!“

Intenzivno si se družila sa Gagijem Đoganijem koji je eto i želeo da se priključis gupi Fanky G , zašto nisi prihvatila ponudu? Sa Anabelom si jako dobra privatno da li je tada postojala ljubomora ?

-“ Da, družili amo se Gagi, Anabela i ja. Što se tiče grupe Fanky G, Gagi me je jednom pitao „Kada Anabela više ne bude mogla da peva i bude zasićena da li bi ti mogla da pevaš umesto nje“ Ja sam tada rekla taman posla i postidela sam se, posle je naišao Nebojša Šurlan koji je osnovao grupu „2Hot“ i tada sam dobila punu podršku od Gagija i Anabele i eto i dan danas se družimo!“


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI