Image
 
Image

I BI ĐANI! Folkerova majka bila očajna zbog njegovog nadimka: Zar da nam se smeje cela ulica? A onda se odlučio za promenuPevača Radišu Trajkovića javnost poznaje po nadimku Đani, sa kojim se proslavio i koji ga je izdvojio od ostalih kolega, a iako su mnogi sumnjali kako je do tog naziva došlo zbog Đanija Versaćea, pevač je nedavno otkrio pravu istinu o njegovom nastanku.

Malo ko zna da je glavni "krivac" harmonikaš Miša Mijatović koji mu je prvo dodelio ime Deni, što se nikome nije dopalo, pa je pevač morao da reaguje.

Naime, nakon što je davne 1994. godine objavio album kao Radiša Trajković, pevač je zamolio Mijatovića sa kojim je tada sarađivao, da mu udene novo umetničko ime kako bi njegov novi album bolje prošao. I bi Deni, ali na sreću samo kratko.

- Dođem ja kući i kevi i ćaletu i kažem: "Od sada se zovem Deni“, a meni ćale kaže: „Sine, neka je sa srećom“, keva tužna i kaže mi: „Sine, je l’ možeš da promeniš to ime Deni? Znaš da komšija ima psa koji se tako zove, da nam se ne smeje cela ulica?“ Onda kažem ja Miši :“Menjam u Đani" - ispričao je svojevremeno pevač.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI