Image
 
Image

Evo kolika je zapravo veličina muškog polnog organa u erekciji: Žene će se KRSTITI nakon OVOGA



Iako se čini da stručnjaci za se*s, zvezde filmova za odrasle i neke žene misle da to nije važno, to još uvek izaziva teskobu kod nekih muškaraca.

Ceo ponos u suštini ima oblik bumeranga kada razmišljamo o delu koji se nalazi unutar tela. Skriveni deo penisa uključuje ‘koren penisa’ koji je uvučen unutar karlice i pričvršćen za pubičnu kost.

Iako se čini da stručnjaci za seks, zvezde filmova za odrasle i neke žene misle da to nije važno, to još uvek izaziva teskobu kod nekih muškaraca. Ali, strogo tehnički gledano, te brojke nisu baš tačne i vaš penis mogao bi da bude mnogo veći nego što mislite…

Kako kaže ekspertkinja za zdrav život, Alis Vilijams, u genitalijama se takođe mnogo toga događa iznutra.

– Otprilike polovina cele dužine ponosa zapravo je smeštena unutar tela – rekla je. K

ad je u erekciji, ponos zapravo ima oblik bumeranga jer ima i deo koji se nalazi unutar tela. Doktor Tobias Koler, docent na Medicinskom fakultetu Univerziteta Southern Illinois, rekao je da bi većina momaka bila ponosna.

– Većina muškaraca bila bi ponosna na svoj ponos kad bi znali da im je dvostruko duži nego što misle – rekao je za Web MD. Skriveni deo ponosa uključuje ‘koren ponosa’ koji je uvučen unutar karlice i pričvršćen za pubičnu kost. Iako je ovo prilično ‘velika vest’, verovatno ne bi svima trebalo da pričate da krijete 25 centimetara ispod pojasa. To je zato što skriveni deo zapravo neće napraviti razliku među posteljom.

Prosečna veličina ponosa može da se kreće od 12 do 16 centimetra kada je u erekciji i između 7 do 10 centimetra kad je opušten.

Tobias tvrdi da treba ‘vežbati’ erekciju kako bi ponos ostao u formi. Navala krvi može pomoći da se mišić obogati kiseonikom i održi njegovo zdravlje, piše Daily Star. Doktor dodaje da mozak može pomoći izazivanjem erekcije tokom sna.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI