Image
 
Image

DRAMA U NIŠU! MILJANA KULIĆ MLATILA BEBICU NASRED ULICE, SINIŠI POZILO!



Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge, a po izlasku sa imanja sačekao je Nenad Macanović Bebica.

Kako mediji prenose, Miljana se sa njim potukla, a njenom ocu Siniši Kuliću je tada pozlilo. - Miljana je nepredvidiva i svi to vrlo dobro znate, ona nema mira više od dva dana! Zbog toga stalno i beži iz "Zadruge", nju ni novac ne može da zadrži na jednom mestu.

 

Bebica i ona su ljubavisali dva dana, a trećeg su već nastali problemi. Miksi je gledala šta Zola radi u rijalitiju i počela da ludi jer nije tamo da ga kontroliše. Galamila je u kući, bacala je daljinski, razbijala čaše. Rečju, bila je van kontrole. Bebica je hteo da je smiri, a ona mu je napravila dramu - počinje izvor blizak Kulićima, pa nastavlja: - To je za Miljanu bio okidač da počne da se svađa s njim. Onda je skočila i počela da ga udara, da ga grebe. Oborila ga je nasred kuće i pesničila ga. Bebica nije hteo da se brani, ali je zapomagao da mu neko pomogne. Siniša, koji je u tom momentu spavao u svojoj sobi, izleteo je i video haos.

 

 

On je lošeg zdravlja. Pokušao je da odvoji Miljanu od Bebice i tada mu je pozlilo. Samo je pao bez glasa. Nisu znali šta mu je. To je bila opšta frka ispred njihove kuće. Miljana je plakala i dozivala pomoć. Nedaobog nikome. Posle sam čula da je Siniši skočio pritisak i da je posle završio u krevetu. Miljana je sada manja od makovog zrna, ali samo trenutno - završava komšinica porodice Kulić za Republiku.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI