Image
 
Image

DRAMA U MELBURNU! POLICIJA ZBOG PUTINA HAPSILA SRBE I NAJVEĆEG NOVAKOVOG FANA: Čovek za slovom Z ekskluzivno za Kurir SVE OBJASNIOPo završetku meča četvrtfinala Australijan opena između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova policija je privela četvoricu srpskih navijača.

Oni su skandirali "Srbija - Rusija", a takođe su i istakli rusku zastavu sa odštampanim likom predsednika Rusije Vladimira Putina.

Poznato je da su zbog sankcija na teniskim terenima zabranjena ruska obeležja. Stoga i teniseri iz Rusije nastupaju kao neutralni sportisti. Zabranjene su i ruske zastave u Melburnu, pa je stoga australijska policija regovala.

"Četvoro ljudi iz publike napuštalo je stadion noseći neprikladne zastave i simbole, uz to su pretili pripadnicima obezbeđenja. Policija je intervenisala i nastaviće da ih ispituje. Komfor i bezbednost svih naši su prioriteti i radimo na ovome blisko sa obezbeđenjem i nadležnima", navedeno je u saopštenju.

Jedan od privedenih je i Zoran Pavlović, Srbin iz Amerike i največi fan na tribinama. Cela Srbija, ali i dobar deo sveta video je njegovu majicu sa natpisom "Đoković, Džordan, Mesi".

Po završetku meča, on je ekskluzivno za Kurir objasnio šta se dogodilo. Kaže da ga je policija izvela sa terena, ali im je sve ubrzo bilo jasno.

- Odmah sam im rekao da je moje ime Zoran i da sam poznat po majicama sa slovom "Z". Dao sam im i dokumenta, a policajci su mi se uljudno izvinili i pustili me - poručuje ekskluzivno za Kurir Zoran Pavlović.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI