Image
 
Image

ĐOKOVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO PERUANCU I NAVIJAČIMA: Čuo je rivala i publiku, pa podelio TENISKU LEKCIJU ZA PAMĆENJE na Rolan Garosu!



Novak Đoković je odigrao strašan meč i pregazio je Huana Pabla Variljasa u tri ekspresna seta.

Treći teniser sveta je protiv Peruanca zabeležio pobedu rezultatom 6:3, 6:2, 6:2, a duel je trajao sat vremena i 59 minuta.

Izgleda da je do Novaka došla izjava Variljasa koji je pre meča samouvereno poručio da ima jednake šanse za prolaz kao njegov rival.

Od samog starta se videlo da je to daleko od istine. Đoković je surovo "mučio" rivala od prvog gema, a osim manjeg problema sredinom prvog seta, bez ikakve muke je došao do ubedljive pobede.

I publika je imala svojih "pet minuta", verovatno i ulogu u pobedi Srbina.

Tokom prvog seta Đoković se požalio svom timu na jak vetar koji je ometao igru, a zbog toga je dobio zvižduke bezobraznih navijača.

Odmah nakon toga, Novak je osvojio sjajan poen nakon čega je gestikulirao ka tribinama i tako odgovorio publici.

Imao je svoje trenutke Peruanac, međutim, Đoković je bio dovoljno kvalitetan da bez puno muke dođe do prednosti.

Za razliku od prvog seta, u drugom Đoković nije imao ni najmanji problem. Igrao je fenomenalno, pa se u pojedinim trenucima Variljas pitao šta uopšte traži na terenu.

Prvi servis je fukcionisao fantastično, drugi i ne baš. Peruanac je najviše poena osvojio na drugom servisu, ali to što je uspeo da uzme nije bilo ni blizu dovoljnog da napravi ozbiljnije probleme srpskom teniseru.

Ni u trećem setu nije bilo nikakve dileme. Đoković je zaista igrao fenomenalno i apsolutno zasluženo je došao do pobede i četvrtfinala gde će igrati protiv Karena Hačanova.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI