Image
 
Image

Dobrodošli u svet Muzičkog Putovanja, emisije koja će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz raznovrsnu i čarobnu muzičku scenu kao i putovanje kroz zvuke, priče i muzičke harmonijeU produkciji Woow Music-a, ova emisija će vas odvesti na neverovatno putovanje koje će spojiti vašu ljubav prema muzici, kulinarstvu i putovanjima.

Dok istražujete nove gradove i turističke destinacije, otkrićemo vam najskrivenije dragulje muzičke scene. Upoznaćemo vas sa lokalnim bendovima koji stvaraju neviđene harmonije, talentovanim pevačima, i strastvenim muzičarima čije sviranje osvaja dušu. Ali to nije sve! Muzičko Putovanje vas vodi i na uzbudljivo gastronomsko putovanje.

Saznaćete gde se nalaze restorani sa savršenom kombinacijom ukusne hrane i živih muzičkih izvedbi. Svaka epizoda će biti jedinstvena priča o zvucima, ukusima i vizuelnim lepotama koje čine svaku destinaciju posebnom.

U saradnji sa Woow Produkcijom, bendom Savršen Dan i seoskim domaćinstvom Ladovina iz Leskovca, vodimo vas na jedinstveno muzičko iskustvo.

Bend Savršen Dan: Istraživanje Žanrova i Emocija Ovaj talentovani bend je već više od 15 godina uz vas, donoseći vam raznolike zvuke narodne, pop-rok i strane muzike. Njihova muzika je odraz emocija, iskustava i strasti prema umetnosti.

Seosko Domaćinstvo Ladovina: Tradicija i Priroda Ladovina, smeštena u podnožju planine Kukavica, je pravo osveženje za dušu. Ovde se tradicija, priroda i etno ambijent spajaju kako bi stvorili posebno mesto za muzičko uživanje i relaksaciju.

"Muzičko Putovanje" Emisija: Spoj Zvuka i Priče Pridružite nam se na našem muzičkom putovanju kroz različite žanrove, priče o stvaranju muzike i inspiraciji koja pokreće umetnost. Zajedno sa Woow Produkcijom, Savršen Dan bendom i domaćinstvom Ladovina, otkrivamo muzički svet iz novih perspektiva.

Pridružite se našoj emisiji "Muzičko Putovanje" kako bismo zajedno stvorili nezaboravan doživljaj za sve ljubitelje prave muzike!

 


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI