Image
 
Image

DEJANE, NAZVAO SI ME SMRADOM, A OVO NISI ZNAO! Hrvatski fudbaler BRUTALNO IZVREĐAO novinara u Kataru i dobio brzi odgovorHrvatski reprezentativac Dejan Lovren napravio je skandal posle utakmice za treće mesto na Svetskom prvenstvu, jer je izvređao novinara Slobodne Dalmacije iz Splita i još jednu njegovu koleginicu.

Kada je video da su se nasmejali nazvao ga je "smradom" i optužio ga da se "uopšte ne raduje" još jednom velikom uspehu reprezentacije, jer je Hrvatska osvojila treće mesto na Mundijalu u Kataru.

U pitanju je bio novinar Slobodne Dalmacije Frane Vulas, koji mu je javno odgovorio, objavom u svom listu. Pročitajte šta je napisao: "Dejan Lovren pobrinuo se da se malo pokvari fešta zbog novog velikog uspeha Hrvatske i dobro raspoloženje u taboru reprezentacije i među sedmom silom koja je u Dohi. U miks zoni stadiona Kalifa International izvređao je nižepotpisanog novinara, ali i jednu koleginicu, zbog toga što smo se u euforiji i dobrom raspoloženju nasmejali kada nije stao dati izjavu. Barem ja, koleginica iz nekog posve drugog, nevezanog razloga".

Ono što Lovren nije znao, niti vidio, a što ga nimalo ne amnestira je da je pre njega 'odbio' dati izjavu i Andrej Kramarić, ali uz objašnjenje koje je sve nasmejalo. Rekao je Kramarić da stiže Luka Modrić koji će nam 'sve reći'. Onda je naletio Lovren koji je davao izjave stranim medijima, pa je i onda i on prošao kraj hrvatskih i srpskih novinara bez davanja izjava, uz odmahivanje rukom".

"Ali na pogrešno protumačeni smeh zbog očito nekih svojih imaginarnih bitki koje već dugo vodi, a čemu smo svedočili i na ovom Svetskom prvenstvu, i to i dalje bez nekog uspeha, izvređao je koleginicu i mene. Između ostalog rekao je da se trebamo sramiti, nazvao me smradom, ali i rekao mi ono što je zabolelo mnogo više od onog prethodnog. "- Vi se uopšte ovome ne radujete!"

"Tu sam 'puka'' i rekao mu da se samo on ima čega sramiti. Do te rečenice sam mu ljudski pokušavao objasniti da je pogrešno sve shvatio, uz još jednog splitskog kolegu koji mu je uporno govorio da stane na balun, da ne radi scenu potpuno bespotrebno. Zato jer sam valjda budala. Nakon toga sam shvatio da Lovren kao i inače ima problem sam sa sobom... Dejane, ništa nam neće ovaj dan pokvariti!", odgovor je novinara hrvatskom fudbaleru.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI