Image
 
Image

Danijel Pavić Dane Osvežava Scenu sa Novim Hitom "X FAKTOR"Danijel Pavić Dane, talentovani pevač čije se ime brzo širi muzičkim krugovima, upravo je izbacio svoj najnoviji singl pod nazivom "X FAKTOR".

Ova autorska pesma koju ovoga puta Dane izdaje za Grand Produkciju, predstavlja novo poglavlje u Danijelovoj karijeri, donoseći svežinu i energiju koja će osvojiti srca fanova širom regiona.

Danijel Pavić Dane već ima impresivan muzički portfolio, sarađujući sa poznatom muzickom produkcijom Woow Music. Pre nego što je lansirao svoj autorski hit "X FAKTOR", Danijel je radio na nekoliko obrada/covera za muzicku produkciju Woow Music koje su osvojile publiku svojom originalnošću i interpretacijom.

"X FAKTOR" je rezultat saradnje sa vrhunskim timom muzičkih stručnjaka. Muziku i tekst za pesmu potpisuje Branislav Samardžić, dok je aranžman radio Endži Mavrić. Ova kombinacija talenata obećava da će "X FAKTOR" biti pesma koja će se dugo pamtiti.


Danijel Pavić Dane nije samo pevač - on je umetnik koji svojom energijom, harizmom i muzičkim darom osvaja svet muzike korak po korak.

Ostanite u toku sa njegovim najnovijim dostignućima i ne propustite da čujete "X FAKTOR" na nasem radiju- pesmu koja će vam zauvek ostati u srcu.

Za više informacija i da biste čuli najnovije pesme, posetite pinkradio.com i pratite Danijela Pavića Daneta na njegovim društvenim mrežama.

Facebook:
https://www.facebook.com/danijel.pavic.125

Instagram:
https://www.instagram.com/pavic_danijelPrijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI