Image
 
Image

DAME SA ESTRADE S NAJVIŠE BRAKOVA! Ona ih je imala čak 12, njoj ni 3. SREĆA nije bila suđena a folkerka muža uhvatila na GOMILISvima je poznato da su poslovni, ali i privatni životi poznatih ličnosti neretko veoma turbulentni. Javnost zanima svaki detalj, a neke zvezde dele svoju privatnost dok se druge trude da je sakriju. Ljubavi, veze i brakovi su teme koje, možda čak i najviše, interesuju publiku, a isto i razvodi. Dok su neki od poznatih pevača, pevačica, glumaca i glumica uspeli da "pronađu" ljubav za ceo život, drugi su tražili, ali nisu odustajali, pa su se nekoliko puta venčavali i razvodili.

Maja Odžaklijevska imala 12 brakova

 

Na našoj sceni preovladavaju žene i ubedljive su rekorderke, a među njima je na prvom mestu pevačica Maja Odžaklijevska, koja je navodno imala 12 brakova, kako je sama rekla jednom prilikom. Naime, Maja se povukla sa javne scene pre dve decenije, ali još ponekad gostuje u emisiijama. Tako je u jednoj otvorila dušu i ispričala kako je ostavljala muškarce u svom životu.

 

"Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za dubre i kažem: 'Stvari su ti ispred.' Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: 'Jedan se otegao, drugi se protegao", rekla je pevačica.

 

Lepa Lukić nizala brakove

 

Lepa Lukić je tokom svoje karijere nizala hitove, ali u ljubavi nije imala previše sreće i udavala se četiri puta. Sa prvim suprugom Tomom, čije prezime i danas nosi, prošla je kroz pakao. Njena prijateljica Nadica je pre nekoliko godina to i potvrdila u razgovoru sa domaćim medijima, kada je progovorila o njegovoj ljubomori i pretnjama. O tome, pak, ona sama nikada nije govorila javno. Nakon njega, Lepa Lukić bila je sa Veljkom Dokićem u braku koji je potrajao samo dve godine. Nekoliko godina kasnije Lepa se udala za menadžera Vladu Perovića. Međutim, ni tada joj nisu cvetale ruže, jer ga je zatekla u krevetu sa ljubavnicom. Posle razvoda sa Vladom, pevačica je uplovila u bračne vode sa Milanom Milanovićem, sa kojim je u braku bila 18 godina. Njihovu sreću prekinula je njegova iznenadna smrt, a pevačici je najteže palo to što nije uspela da se oprosti od svoje ljubavi, jer je preminuo u Kanadi 2019. godine.

 

Zlata Petrović nije našla ljubav

 

Među pevačicama koje nisu odustajale od bračne sreće je svakako i Zlata Petrović. Pevačica se prvi - put udala sa svega 14 godina i to protiv svoje volje. Posle dvogodišnjeg braka pobegla je od muža za kojeg je na silu venčana. Posle nekoliko godina ušla je u vezu sa jednim Aleksandrom, koji je bio harmonikaš u to vreme. Ljubav je brzo planula i oni su se venčali. I ovog muža je napustila, jer je već tada ušla u muzičke vode i želela je da se posveti karijeri. Njeno srce osvojio je kolega Hasan Dudić. Oni su se venčali, međutim, ni ova ljubav nije bila ona za ceo život. Ipak, dobili su sina Mikija. Nakon i ovog kraha braka, Zlata ulazi u vezu sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom. Oni su u braku dobili sina Jovana.

 

- Ipak, posle nekoliko godina, odlučili su da se razvedu.

 

Kod Zorice Brunclik bilo je treća sreća

 

Zorica Brunclik uspela je da pronađe ljubav svog života i već godinama je u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a pre njega je bila u nekoliko brakova. Naime, prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića. Ovaj brak nije dugo potrajao, pa je pevačica pronašla sreću sa drugih harmonikašem Ljubi Kešeljom sa kojim je takođe dobila dete, ćerku Miljanu.

 

Tri braka Nataše Bekvalac

 

Prva velika ljubav koju je Bekvalčeva krunisala brakom bila je ona sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Zajedno imaju ćerku Hanu, a sve je krenulo po zlu nakon nesreće sportiste.

 

Nekoliko godina kasnije Bekvalčeva je zavolela Ljubu Jovanovića. Njihova veza privlačila je veliku pažnju javnosti, posebno zbog tajnog venčanja koje su imali. Ipak, ubrzo je došlo i do razvoda.

 

Poslednji brak i razvod izazvali su ipak najviše pažnje. Nataša se treći put udala, ovog puta za Luku Lazukića. Imali su bajkovito venčanje na Ibici. Nataša je ubrzo ostala u drugom stanju i rodila ćerku Katju. Međutim, jedne večeri, kako je pevačica tvrdila, pretrpela je nasilje, nakon čega ga je ona tužila i odmah podnela zahtev za razvod braka.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI