Image
 
Image

CELA SRBIJA PRIČA O OCU IZ VLASOTINCA A ON KAŽE: Ne, nije šala! Objasnio zašto se javno odrekao svoje dece od 10 i 6 godina?! FOTO



VLASOTINCE - Nakon što je Vlasotince oblepljeno plakatima na kojima se jedan otac javno odriče svoje maloletne dece, otkriveno je da ovo nije bila nikakva neslana šala.

- Ne, nije šala - rekao je otac ove maloletne dece M. J. Kazao je da se na taj potez odlučio iz očaja zbog porodičnih problema, navodeći detalje zamršene porodične situacije, koja je veoma tragična. On je naveo da se u proteklom periodu razveo od supruge, da je zabrinut za svoju decu, kao i da se odselio iz Vlasotinca. Kaže da je fizički radnik da od toga jedino živi i da plaća alimentaciju.

 

Naglasio je da nikada nikoga nije maltretirao i da je ovde on žrtva, kazao je za Telegraf. A potvrđuje i da će epilog ove priče definitivno biti sudski jer je otkrio i da su posredi bili razni sudski postupci, te da su se u razrešenje tih situacija uključivale nadležne institucije, centar za socijalni rad, tužilaštvo, sud, ali i zatvor.

 

Na plakatima koji su osvanuli u malom mestu na jugoistoku Srbije, stoji izjava oca da se odriče sinčića i ćerkice. - Ja M. J. K, rođen 1988. godine u Leskovcu, odričem se svog sina rođenog 2013. godine u Leskovcu i svoje ćerke, rođene 2017. godine u Leskovcu.

 

Ovom prilikom želim da izjavim da za gorenavedene osobe ne želim da snosim nikakve posledice zbog nemara njihove majke i same dece sa kojima sam proživeo golgotu - stoji na plakatu.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI