Image
 
Image

CELA NEMAČKA TRAŽI MIRNESU ZVANU MIKI: Bivša konobarica ukrala više od MILION EVRA! Policija nudi i nagradu (FOTO)



Policija u Štutgartu traži ženu (42) koja se sumnjiči da je u oktobru ove godine ukrala više od milion evra koristeći svoj posao u kompaniji za prevoz novca, a za informacije koje bi dovele do njenog hapšenja nudi se nagarada od 37.500 evra.

Navodno se spominje da se radi o ženi sa prostora bivše Jugoslavije. U ovom trenutku nije poznato gde se nalazi ova žena. Poznato je kako je pre počinjenja zločina živela u Štutgartu, ali joj se posle ove neverovatne pljačke joj se gubi svaki trag.Među njenim karakteristika koje navodi policija, osumnjičena ima nekoliko tetovaža po celom telu, posebno na rukama.

 

 

– Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj neka se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778, saopštila je policija u Štutgartu. Ona je 14. oktobra ove godine ukrala više od milion evra iz kompanije za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena.Kako je saopštila policija, žena je iz prostorija kompanije oko 15.10 sati ukrala više od milion evra. Kao zaposlena imala je pristup novcu, a krađa je uočena istog dana.

 

Žena koja je ukrala više od milion evra iz kompanije u Štutgartu zove se navodno Mirnesa S. i poreklom je iz Bosne i Hercegovine. Kako prenosi Fenix-magazin.de, zovu je Miki, a navodno je radila i kao konobarica u Štutgartu, pre nego što se zaposlila u kompaniji za prevoz novca, koju je kasnije opljačkala.

Policija u svom saopštenju nije navela kako je 42-godišnjakinja uspjela izneti toliki novac iz tvrtke. S obzirom na to da nije poznata njezina lokacija, moguće je da se nalazi u nekoj od zemalja bivše Jugoslavije. Kurir.rs/Večernji hr


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI