Image
 
Image

Ceca se javno obratila takmičaru i njegovoj porodici nakon što su optužili Snežanu Đurišić za mito



Ceca je stala na Snežaninu stranu i ističe kako ona, a ni niko od njih, nisu zaslužili da im se dodeljuju takve ružne etikete Takmičar "Zvezda Granda" Dušan Vukadinović, koji je ispao iz takmičenja, tvrdi da mu je članica žirija Snežana Đurišić tražila novac kako bi prošao u sledeći krug.

Povodom ovih tvrdnji oglasila se i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je takođe u žiriju pomenutog takmičenja, a i dugogodišnja je Snežanina prijateljica. Ceca ističe da Snežana nijednim svojim postupkom nije zaslužila da se na nju „lepe ovako ružne etikete".

 

- Bilo mi je jako žao nje, kao čoveka. Ona ne zaslužuje da joj se lepe takve ružne etikete, kao i svima nama. Sve što radimo je naša dobra volja, to je za poštovanje, niko od nas to ne mora da radi. Zaista se trudimo, ispravljamo njihove greške, tu decu klešemo da budu što bolja. „Grand" je gigant koji traje 20 godina, iznedrio je toliko imena, nikada niko nije imao pritužbu...

 

Toj porodici i tom momku želim sve najlepše u životu, ali nisu ljudi rekli: „Prvo skoči, pa reci hop"... Treba paziti šta i kako izgovaraš, posle je džaba i da se kaješ - smatra Ražnatovićka. Ceca je otkrila i koliko dugo poznaje Snežanu. - Snežanu Đurišić poznajem od svoje 14. godine. Imamo identičan odnos otad. Kada sam bila dete, ona je bila zrela žena, uvek je imala identičan stav prema meni, uvažavala me je kao koleginicu, imala poštovanje. (Dragan Stojković) Bosanac je rekao da se u to vreme znala hijerarhija i ja sam poštovala kada sretnem kolegu koji je dugo na estradi... U današnje vreme je to čudno, svi misle da su bogomdani. Nije lako stvoriti veliku karijeru, još teže je opstati i sačuvati je - rekla je Ceca pred kamerama emisije „Premijera - Vikend specijal". Podsetimo, sve je počelo kada je majka Dušana Vukadinovića javno optužila Snežanu Đurišić da joj je tražila novac da njen sin prođe u sledeći krug takmičenja što je izazvalo opšti haos.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI