Image
 
Image

BUKTI RAT DEJANA DRAGOJEVIĆA I TAMARE ĐURIĆ! Nakon novih optužbi usledio BRUTALAN odgovor pobednika Zadruge: Zvali su te ŽETONJERADejan Dragojević i njegova promena vere je danima u žiži javnosti, a Tamara Đurić jedna je od retkih koja je glasno i jasno udarila na njega iz pomenutih razloga.

Nakon prvog oglašavanja usledilo je još jedno u kome je udarila mnogo jače.

- O verovanju nam pričaju "Božiji preletačevići" koji su veru u Boga izgubili samo zato što su ga dve devojke koje rade na žetone prevarile sa istim čovekom koji je katoličke veroispovesti. Tom logikom je trebao da se pokatoliči. Da se rampa stavi Judi, dok se ne odluči. Ovo nije verovanje u Alaha, ovo je provokacija obe vere. Da se razumemo - Poštujem verujući narod kako god zvali Boga, ali ne i ,,vernike" koji veru prodaju za večeru. Rampa Dejanu za Srbiju - poručila je Tamara na Instagram storiju

Dragojević ovoga puta nije ostao imun, te je ubrzo brutalno odgovorio starleti i to u svom stilu.

- Ti si automat za keš koji ne vraća kusur jer si klasa AMG, nemaš ono za žetone a kaže Beograd nekada da si imala... Zvali su te "žetonjera" sve dok nisi upoznala Turčina pa dobila silikone preko "giveaway-a". Kaže Beograd da si sada još jača i da može karticom NFC-om, beskontaktno plaćanje jer vodiš računa o higijeni, poštujem to - napisao je Dejan i dodao:

- Telo je hram. Boga mi, od svog hrama si napravila palatu i imaš dobru platu.

Kako li će Tamara reagovati na ove provokacije, ostaje nam da ispratimo.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI