Image
 
Image

BRIJEM MUŠKARCE DOK U DONJEM VEŠU SEDIM NA NJIMA: Ja sam ŽENSKI BERBERIN, a evo KOLIKO NAPLAĆUJEM svoje usluge



Ja sam ženski berberin i naplaćujem 113 evra za uslugu, a muškarci ne mogu da odole mojoj jedinstvenoj metodi brijanja, ne mogu da se zasite, kaže 26-godišnja Kara Vera iz Kalifornije.

Svojom metodom šišanja privukla je mnoge klijente, odnosno muškarce koji jednostavno ne mogu da joj odole. Kara je postala zvezda društvenih mreža nakon što su njeni radovi postali viralni. Nedavno se preselila u Las Vegas. Kao što se i očekivalo, Vegas se pokazao kao savršeno mesto za njenu jedinstvenu metodu.

 

 

Njena metoda podrazumeva podrezivanje muškaraca dok nosi donji veš i sedi u krilu svojih klijenata. Cene se kreću od oko 100 evra za osnovno šišanje kose ili brade, a više naplaćuje ako je u uslugu uključeno skidanje odeće i masaža.

 

 

- Shvatila sam da ovako mogu da zaradim kada sam sedela na svom prijatelju na videu koji sam objavila na društvenim mrežama, a koji je "eksplodirao" i svi su pohrlili u komentarima da pitaju za moje usluge. Odlučila sam da počenem da se oblačim u donji veš i sedim na klijentima. Svi su izuzetno puni poštovanja. Dolaze po jedinstveno iskustvo i stvarno uživaju u tome - kaže Kara.

 

Iako većina pretpostavlja da dame ne žele da njihovi partneri koriste njene usluge, Kara otkriva da to nije slučaj. Zapravo, tako dobija mnoge rezervacije, donosi The Sun. - Nikad nisam imala ženu koja se naljutila. Žene su me tražile da rezervišem termine za njihove mom


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI