Image
 
Image

Bračni par Bogoljub (97) i Maria Edit (104) Joksić, , preminuli su u četvrtak, 13 oktobra u razmaku od devet sati,Deka je predosetio i svoju i smrt svoje supruge

Bračni par Bogoljub (97) i Maria Edit (104) Joksić, koji su živeli u selu Donja Vrbava, nedaleko od Gornjeg Milanovca, preminuli su u četvrtak, 13 oktobra u razmaku od devet sati, a Bogoljub je pre nego što su preminuli izgovorio rečenicu kojom je naslutio sve.

 

 

Najpre je Bogoljub umro u snu, nešto posle dva sata po ponoći, da bi njegova supruga umrla oko 11 sati sledećeg jutra. Bogoljubova sinovica za Telegraf.rs kaže da je najčudnije od svega to što je deka predosetio i svoju, i smrt svoje supruge.


{reklama}

- Bogoljub je osetio da će on i Maria umreti. "Ja ću danas uveče, a ona će sutra", tako je i bilo. Kada je on preminuo ni ona se više nije budila. Oni su bili vitalni do skoro, ona je do pre četiri meseca sama kuvala ručak, a Bogoljub je čak sam vozio do pre tri, četiri godine - objašnjava Bogoljubova sinovica Vesna Gojković, koja je ceo svoj život provela brinuvši o dvoje staraca.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI