Image
 
Image

BILAL SPREMA MAJI PAKAO! Brajlović se vraća u ZADRUGU, evo KADA i na koji NAČIN planira da se OSVETI Marinkovićevoj i Caru



Bilal Brajlović napustio je rijaliti program Zadruga pre nekoliko meseci zbog hitne operacije butne kosti, a njegova tadašnja devojka Maja Marinković zamenila ga je bivšim momkom Filipom Carem nakon samo dve nedelje.

Prema pisanju medija, Brajlović će na imanje u Šimanovcima stići na Dan zaljubljenih, 14. februara, i to u kutiji koja će simbolizovati specijalan poklon za Marinkovićevu. - Operacija butne kosti je prošla uspešno i očekuje se njegov potpuni oporavak za nekoliko nedelja.

 

 

S obzirom na to da se oseća dobro i da će tokom sledeće nedelje obaviti poslednji pregled kako bi dobio dozvolu za ulazak u rijaliti, sa produkcijom je dogovorio da se vrati 14. februara. Ideja da uđe kao poklon za nju ga je oduševila s obzirom na to da ga je izdala čim je napustio rijaliti i da po svaku cenu želi da joj se osveti - priča izvor i dodaje: - Iako je od prvog dana Bilal krivio samo Maju i nije imao ništa protiv Filipa, zasmetalo mu je što ga njen dečko redovno proziva tokom rasprava s njom.

 

Tada mu je proradio ego i rešio je da smuva Maju čim uđe kako bi mu dokazao da može da mu otme devojku kada god poželi. Ne samo da ne planira da ostane sa Majom nego mu se toliko ogadila da će na silu biti sa njom, ali ne odustaje od svog plana da napravi haos u njihovoj vezi - navodi izvor, koji ističe da Bilalova porodica strahuje od rijaliti sukoba s obzirom na njegovu operaciju. - I dok on kuje planove, porodica ga ubeđuje da odustane od Zadruge.

 

Plaše se da bi Filip mogao fizički da ga ugrozi i značajno unazadi njegov potpuni oporavak. Iako ih poštuje, rešen je da uđe. Obećao im je da će se kloniti agresivnih rasprava i rekao im da produkcija neće dozvoliti da ga iko fizički povredi - završava izvor. Podsetimo, Bilal je napustio "Zadrugu" nakon nezgodnog pada i on je već neko vreme na oporavku, a po svemu sudeći opet ćemo imati prilike da ga gledamo na malim ekranima.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI