Image
 
Image

“BILA JE PO SPLAVOVIMA SA ZNATNO STARIJIM MUŠKARCIMA”: “Sve se zna” – Isplivale informacije o Anđeli… (VIDEO)



Haos za crnim stolom… Proteklih noći održane su Nominacije u Beloj kući, a zadrugari su nominovali između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

Anastasija Stanojević Palčica imala je što šta da kaže o Anđeli, pa je nije štedela tokom komentarisanja, te je iznela svoj stav da smatra da joj nije prvi put da se nalazi u ovoj situaciji. – Anđela je l’ si ti mene nekad srela napolju? – pitala je Palčica – Šta ti je bre ženo, nikad u životu – rekla je Anđela. – Zapamtite to dobro. Trenutno si jedna od najpoznatijih ljubavnica u regionu.

 

Prosečnih si vrednosti, inteligencije, ponašanja i shvatanja. Možda čak i ispod proseka. Čudno je za jednu devojku koja je imala samo dva muškarca u životu, a da vas podsetim da je posle prvog svaki drugi. Tako si brzo i lako ušla u vezu sa znatno starijim i oženjenim muškarcem. Mislim da si itekako to i napolju radila. Na beogradskim splavovima si viđena jako često i sa znatno starijim muškarcima. Zvezdane pamtim da si bio tu dok mi je bilo loše.

 

Dva dana nakon što sam rekla da treba da se okrene priča o zauzetim muškarcima koji varaju vi ste ustali i priznali sve – rekla je Palčica. Odjednom su se sukobili Lepi Mića i Ana Ćurčić. – Mićo ti ne pričaš pravu istinu, zastupaš sve što si ti. Da si želeo ovom čoveku da ima karakter, obraz i da bude mangup, drugačije bi mu pričao – rekla je Ana. – Reci Matoroj, a ne meni. Ja mu kažem istinu – rekao je Mića. – Ti si njega ukopao za života, a svi vi ste nule najobičnije. Ukanalio si ga životno. Nemoj licemerno da mu pričaš, ja ti to neću dozvoliti – rekla je Ana.

 

– Varao te je i pre ovoga – rekao je Mića. – To je moja stvar. Govoriš laži i zastupaš sve ono što ne bi radio. Meni si deset puta došao i rekao da samo tebi verujem. Zvezdane nije ti prijatelj – rekla je Ana. Palčica je zatim nasatvila sa svojim izlaganjem. – Kad sam prvi put komentarisala vaš odnos mene ste napali vašim lažima i izmišljenim pričama. Mali je svet, mala je Srbija. Sve se zna. Šaljem Anđelu jer je loš čovek, lažov, amnipulator i ljubavnica – rekla je Palčica.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI