Image
 
Image

ANINA DECA SE SKRIVAJU KOD OCA!? Zbog Zvezdana ih jure krimosi, Slavnić celu porodicu uvalio u probleme!?Zadrugar Zvezdan Slavnić je navodno decu njegove bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić doveo u opasnost zato što se zbog kocke zadužio kriminalcima koji ih sada jure kako bi dobili svoje pare nazad.

 

Dok Ana Ćurčić sa Zvezdanom Slavnićem u "Zadruzi 6" vodi maratonske svađe o tome ko je koga više uvalio u dugove, napolju se odigrava prava drama jer Aninu decu navodno jure krimosi kod kojih se Slavnić zaduživao dok je živeo s njima i prete im da će ih ubiti!

 

Naime, komšije trvde da se njena ćerka Iva i sin Luka kriju kod svog oca jer su čuli da im na vrata lupaju neki sumnjivi tipovi koji, navodno, uteruju Zvezdanove dugove. - Valjda su čuli da su neke pare uzeli unapred, pa verovatno misle da je Ana pre nego što je ušla u rijaliti obezbedila decu i ostavila im pozamašnu sumu, pa su hteli da ih ucenjuju, a možda i samo zastraše da bi kasnije naplatili dug.

 

Pretili su im da će ih ubiti ako im ne otvore. Potezali su i repetirali oružje! Jeza je i nas prošla kad smo čuli te zvuke. Sreća, pa su deca sada kod svog oca, mada nije isključeno da će i njemu zakucati na vrata. Ovo su neki opasni tipovi koji očito ne prezaju ni pred kim - kažu navodno Anine komšije, ne želeći da se razotkrivaju da i oni ne bi bili umešani u ceo cirkus koji se odigrava od njenog ulaska "Zadrugu", pa nastavljaju:

 

- Zna se da ovi krimosi nisu nimalo naivni, oni mašu pištoljima i terorišu celu porodicu dok ne dobiju šta žele, a ova su deca skroz van tih priča, njih je majka štitila koliko je mogla od svih tih trauma koje je sama proživljavala sa Zvezdanom. Takođe, kruže komentari kako je Ćurčićeva zbog fatalne ljubavi prema Slavniću sve u životu podredila njemu.

 

- Otkako je i njena drugarica Milena potvrdila da su Anina ćerka i sin ostali u prvo vreme kod oca, kad se ona razvela i otišla da živi sa Zvezdanom, mnogi joj zameraju što je, maltene, istu stvar učinila i sada. Stavila je njega ispred svoje dece, ok, ovog puta zbog novca, ali mnogi joj zameraju što i dalje popušta čoveku koji ju je javno prevario i koristi svaku priliku da je psihički i fizički maltretira - zaključuju naši sagovornici.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI