Image
 
Image

Angelina Jolie prekida karijeru: Otkrila je razlog koji se mnogima neće dopasti!Slavna glumica planira da se posveti novom biznisu Krajem prošle godine Anđelina Džoli je objavila da se povlači sa pozicije specijalne izaslanice UN-ove agencije za pomoć izbeglicama, UNHCR, nakon više od 20 godina.

Sada je čuvena američka glumica donela još jednu, za njene fanove šokantnu odluku, da na neko vreme prekine svoju karijeru ne bi li se posvetila novom biznisu. Atelier Jolie Džolijeva već godinu dana radi na kreiranju odeće i nakita i uskoro će predstaviti brend „Atelier Jolie“. Glumica je nedavno je u intervjuu za magazin Vog govorila o tome zašto podržava održivu modu.

 

 

- Ulažem u kvalitetne komade odeće, a onda ih nosim „do smrti“. Nije mi problem da čizme, kaput ili torbicu nosim dugo. Osim toga, kupovina polovne odeće je takođe napredovanje prema održivoj budućnosti - istakla je Džolijeva. Dva nova filma Inače, kako je u oktobru prošle godine objavljeno, slavna glumica će igrati čuvenu opersku divu Mariju Kalas, u ostvarenju "Marija". Film se fokusira na "burnu, lepu, i tragičnu" priču o životu najveće svetske operske pevačice, tokom njenih poslednjih dana sedamdesetih godina prošlog veka.

 

Džolijeva je tokom prošle godine i režirala film “Without blood” (Bez krvi), čija je radnja smeštena u Rim. Glavnu ulogu tumači Salma Hajek, a radnja se odvija „nakon neidentifikovanog sukoba“ i istražuje „univerzalne istine o ratu, traumi, sećanju i lečenju“.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI