Image
 
Image

ANĐELA ODRŽALA SLOVO ZVEZDANU! Đuričićeva zapenila zbog Slavnićeve komunikacije sa njenim dušmanima: Mene to boli, vređa...Anđela Đuričić zamerila je Zvezdanu Slavniću jer komunicira sa zadrugarima koji su je u više navrata uvredili.

- Miljana te svaki dan vređa, Zorica, Maja i Neca? - upitao je Zvezdan.

- Upravo tako, oni mi dobacuju. Slađa takođe. Ja ti to ne govorim, jer očekujem da ćeš shvatiti da ne treba da komuniciraš sa njima, jer ti vređaju devojku - rekla je Anđela.

- Kako misliš da ja to shvatim, kad to ne rade u mom prisustvu? - upitao je Zvezdan.

- Urade to, ali ne na isti način. Videla sam da si sa njima igrao tokom žurke. Mene to boli, ne mogu da verujem da to nisi shvatio. Oni meni govore da sam ljubavnica i ku**a, a ti si s njima dobar - rekla je Anđela.

- A šta su sve za mene pričali?! - dodao je Zvezdan.

- Ja ne bih mogla da pričam s nekim ko je za tebe rekao nešto loše, razumeš li? Kad mene neko uvredi, ja ne pričam s tim ljudima. Ja to ne mogu da prihvatim. Zbog toga u kući postoji petoro ljudi s kojima pričam. Ako te za njih boli uvo, kako te boi i za mene? Vređa me to, takva sam osoba. Ovo je sve život, moj život. Oni me vređaju, a ja to ne dopuštam. Ko me uvredi, ili nekog mog bliskog, za mene ne postoji - istakla je Anđela.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI