Image
 
Image

Ana otkrila detalje veze sa Slavnićem pre rijalitija, on se rasplakao: Doveo si je u moj stan i spavao s njom"Slagao sam te da znaš večeras i mnogo mi je žao. Imam još mnogo patnje i mnogo boli i crkavam što se ovo dešava i meni i tebi", rekao joj je Slavnić Zvezdan Slavnić napravio je potpuni haos u Beloj kući, a nakon što je polupao sve i pobegao sa imanja, vratio se kod bivše supruge Ane Ćurčić.

On je pričao Ani kako mu je krivo zbog svega, i potom krenuo da plače. - Svaki moj i tvoj razgovor je ovde bio zbog mojih i tvojih stvari, nemam zašta da te lažem. Gori mi ovde (srce) sada. Ja i tebi želim da uzmeš te pare i da ih uzmeš na lakši način i nije mi bilo u cilju ništa da idem na tebe i protiv tebe, samo sam osluškivao tebe kako se ponašaš, na šta sam reagovao. Tebe ne okrivljujem, zato što si ranjena, samo kad bih mogao u svom mozgu da prihvatim ono što si pričala, ali to ne mogu.

 

Okej, to je moje, s tim ću da živim. Ja sam samo za to da se bez ikakve manipulacije da se stane, jer ja znam bolje od svakog koje ovde tebi rekao da će svi oni kući otići i boleće ih ku**c, čućeš se s jedno, dvoje, ali neće sedeti pored tebe kući i pomagati ti. Prošle godine se nekom drugom desilo, neću da vređam, ali mislim da je smešno u poređenju sa ovim. Ne mogu da kažem da nije do mene i da sam ja krivac, mogu da kažem da nisam želeo, nije mi palo napamet, što me ne opravdava, ali ti kažem.

 

Neka bude da sam po tvom i zaslužio sve ovo što sam izgovarala - počeo je Slavnić kroz suze. - Ja ću da te pustim, evo nedelja ceo dan, spavanje, ali mi je to zbog toga što ne bi voleo da se ovo dešava...Voleo bih da sednemo u nedelju i da pričamo kao ljudi, ja bih baš voleo. - Okej - rekla je Ana. - Slagao sam te da znaš večeras i mnogo mi je žao. Imam još mnogo patnje i mnogo boli i crkavam što se ovo dešava i meni i tebi. Crkavam! Ja sam stoka, pa sam stoka, bio sam tu i voleo te i više od sebe, bio tu. Znaš i sama, rekao sam ti da sam se osećao kao taoc. Neću više da te nerviram, nisi zaslužila večeras da te više nerviram. Mene ovo sada ne radi na bes, nego na emociju. Što nisi bila samo drugačija kada si ušla - plakao je Zvezdan.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI