Image
 
Image

ANA JE POKUŠALA DA SE UBIJE! Otkriveni svi detalji zadrugarkinog neuspelog samoubistva, drugarica sve ispričala!Ana Ćurčić, aktuelna zadrugarka i bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića pokušala je samoubistvo tokom veze s njim, a sada je sve to potvrdila i njena drugarica.

Milena Kačavenda ispričala je sve o pokušaju samoubistva svoje kume Ane i istakla da je Ćurčićeva napravila jedan potez koji joj je spasio život. Milena je gostujući u jednoj emisiji ispričala kako se sve odigralo: - Ana je rekla da je pokušala da izvrši samoubistvo...

 

 

- kazala je voditeljka u emisiji u kojoj je gost bila Kačavenda. - Jeste. Ana je popila brdo lekova, sreća da je javila, ja mislim da je danas ne bi ni bilo. Nije mogla više da trpi. Nisam znala, krila je gomilu stvari od mene, stavljala je pod tepih. Obraćala mi se kada nije imala gde i kada je to maltretiranje prevazišlo sve mere- kazala je Milena koja nije mogla da veruje šta je Ana sebi pokušala da učini: - Mislila sam da je scenografija, mogla sam život da dam da ona to nije uradila, a jeste - rekla je Kačavenda.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI