Image
 
Image

Aleksandra Prijović progovorila o braku i porodici, otkrila da li je UZELA BAKŠIŠ kod Đokovića, pa priznala da li je Filip LJUBOMORAN!Aleksandra Prijović važi za jednu od najtraženijih mlađih pevačica, pa je tako uveseljavala goste i na svadbi brata Novaka Đokovića.

Ona je progovorila o nastupima, te je otkrila kako balansira poslovne obaveze i bračni život, kao i da li je njen suprug Filip Živojinović ljubomoran.

Da li si nekada doživela neprijatnost na nekom nastupu?
- Jesam, udarila sam jednom devojku na nastupu. Vređala me je tokom celog nastupa, a kada sam prošla pored nje, pred svima me je pljunula.

Pevala si na svadbi kod brata Novaka Đokovića, kako je bilo na svadbenom veselju Đoleta i Saške?
- Bilo je baš lepo. Pozvali su me iznenada, i zahvalna sam im na poverenju.

Je l’ bilo bakšiša na svadbi?
- Retko kada uzimam bakšiš jer isključivo radim za fiksnu cenu.

S obzirom na to da mnogo radiš, da li ti i Filip razmišljate o proširenju porodice?
- Voleli bismo da dobijemo devojčiću, ali mislim da će to sada malo sačekati, kada već nisam odmah rodila jedno dete za drugim.

Da li je Aleksandar zahtevno dete?
- Jeste, povukao je na mene. Na mene je tvrdoglav, a Filip je u detinjstvu bio veći zvrk, to je na njega pokupio. Sve što traži moramo da uradimo, ne možemo da ga prevarimo.

Ko je emotivniji, Filip ili ti?
- Mislim da sam ja. Filip u poslednje vreme piše emotivne pesme. Napravio je još neke numere koje će se naći na novom albumu i koje su toliko emotivne da ni ja ne mogu da verujem.

Filip te često prati na nastupima…
- Kada pevam negde blizu, ide sa mnom, ali nekada ga mrzi i onda ostane sa sinom kod kuće. Jako mi je bitno što u našem odnosu nema ljubomore.

Koliko često posećuješ mesto gde si rođena?
- Dugo nisam bila jer sam radila celo leto, a pre toga sam pripremala album.

Je l’ te vole meštani iz rodnog kraja?
- I dalje se družim sa ljudima kao i pre, ali ne mogu da znam da li me vole ili ne.

Počela je nedelja Prajda, tvoje pesme se slušaju među gej pripadnicima, da li bi nastupala na njihovoj žurki? - Znam da me svi vole i jako sam srećna zbog toga. Nikada nisam izdvajala ljude i pevam svima koji vole moju muziku. 


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI