Image
 
Image

ALEKS NIKOLIĆ RADILA DEJANU IZA LEĐA SA FILIPOM? Isplivali nepoznati detalji iz spoljnog sveta, Car otkrio da je došlo do SUSRETAFilip Car važi za jednog od najvećih zavodnika u Beloj kući. Uspeo je da osvoji srca mnogih zadrugarki, a po svemu sudeći nije se smirivao ni pre ulaska na velelpno imanje.

Šarmer iz Crkvenice je razgovarao sa zadrugarima o svojim ljubavim problemima i tom prilikom je otkrio da se video sa Aleksandrom u spoljnom svetu.

- Mene niko od njih ne zanima Marija. Ovo Milica i to, mene niko od njih ne zanima. Doći će juli ja ću otići kući. Ja to kažem pošteno, nemojte cure da očekujete nešto, niti ćete biti sa mnom u vezi, niti ću vas odvesti kući - rekao je Car.

- Znaš po čemu sam ja zaključila da ti je ona najmilija? Kad se završi rijaliti, svako ode svojoj kući. Ti se ne viđaš sa Aleks, a s njom (Majom) se vidiš povremeno - zaključila je Marija.

- U spoljnom svetu? - začudila se Marija.

- Da, ali jednom - rekao je Filip.

- S njom (Majom) si bio i spolja u vezi. Maja može da bude dobra - rekla je Marija.

Ovo Filipovo priznanje je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su posumnjali da se ovaj susret dogodio dok je ona bila u vezi sa Dejanom.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI