Image
 
Image

"AJDE BRE, KAD GOD TE VIDIM TI SI MRTVA PIJANA!" Darko Lazić odbrusio Zlati Petrović, a njen odgovor ga ostavio U ŠOKU I NEVERICI!



Gostujući u emisiji Sceniranje kod Ljiljane Stanišić folk pevačica Zlata Petrović ispričala je zanimljivu anegdotu sa svojim kolegom Darkom Lazićem koja se odigrala na jednoj romskog svadbu.

- Ja mog Darkića mnogo volim jedan mnogo dobar dečko. Ja kada odem da se veselim mnogo volim da popijem. Pijem šta god, uopšte ne biram. Ali kad radim ne liznem ni kap. Kada smo Darko i ja prvi put radili zajedno na jednoj romskoj svadbi on je sipao sebi neki alkohol i krenu da sipa i meni. Ja sam mu rekla: "Ne, ne, ja ne pijem" - rekla je pevačica.

Ovaj odgovor je veoma iznenadio Lazića koji joj je kako kaže tada rekao:

"Ajde bre Zlajka šta pričaš kad god te vidim ti si mrtva pijana! " Ja sam mu rekla da je on mene viđao kada sam gost na zabavama i tačno je da tada volim da popijem. Ali kada radim onda ne pijem ni kap. On nije mogao da veruje. Baš je bio iznenađen. A kada se veselim prijatno zaista ne pijem samo kada sam bolesna ili kada sutra treba da radim, jer mi dan posle uvek dođe da zovem hitnu pomoć koliko mi nije dobro - rekla je Zlata kroz osmeh.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI