Image
 
Image

ZVEZDAN ISPALIO ANĐELU! Slavnić ne želi zajednički život sa njom kada izađu iz rijalitija!



Bivši robijaš Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su započeli vezu pred kamerama "Zadruge 6" tako što je on prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, a obećanja o zajedničkom životu su očigledno pala u vodu!

Naime, Zvezdan je juče u emisiji "Pitanja gladalaca" koju je vodio Darko Tanasijević otkrio da nakon izlaska iz rijalitija odmah ide kod Matore. Njih dvoje su kao budući cimeri već isplanirali šta će kupiti od potrebnih kućnih aparata. U njihovim planovima se ne pominje život sa Anđelom, kojoj je Zvezdan obećavao pravu bajku. Ovu priču potvrdili su i Matora i Slavnić.

 

 Da. Dogovorili smo se. Mislim, ne znam kakve planove ima sa Anđelom. Ja sam rekla da može da bude kod mene dokle god se ne snađe. Na mene može da se osloni. Pričamo, maštamo šta ćemo da kupimo, stigli smo do blendera, treba nam mikrotalasna, planiram da kupim kucu ili da usvojim neku - otkrila je Matora, a na Darkovo pitanje ko će da čuva psa, Anđela je dobacila: - Ja, ja ću da čuvam. Mnogo volim kučiće.

 

Darko se našalio na njen raču Zvezdan je potvrdio planove sa Matorom... - E moja Anđela, tebi da uvale kuče, a ovaj kad počne sa igricama, Matora ga vuče, splav jedan, drugi treći, dvanaesti, a ti šetaj kuče - rekao je on, a Đuričićeva je poručila da će ona šetati psa pored tih splavova.

 

Marija Kulić je u pušionici slušala njihov razgovor, a onda izašla i dala svoj sud o njihovom zajedničkom životu Marija Kulić smatra da je Zvezdan već isplanirao da prevari Anđelu... - Matora ima lepe drugarice, izlazi suda, zna gde izlaze lepe devojke i to Zvezdan zna. Zbog toga hoće kod Matore - bila je iskrena Kulićeva. "46 godina, čeka da se uvali nekome u stan...

 

Veliki Zvezdan Slavnić, u 46 godina bez svoje sijalice!", "A zar neće prvo da vidi svoje dete, za koje se toliko bori... Ma užasno šta očekivati od ubice...", "Bože sačuvaj, čovek skoro u pedesetim godinama će da ide od stana do stana", "Kakav blam jednog muskarca od 46 godina koji nema svoj krov nad glavom, pritom ima i dete...

 

Da se smuca po tuđim stanovima. Kakav covek... Pritom i Matora moze dete da mu bude", "Ispalio Zveki Anđu, ništa od bungiš tima", "Ali Anđela koja pokušava da se našali, ne sme da mu pisne" - bili su samo neki od komentara.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI