Image
 
Image

VELIKO PRIZNANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA! Potvrdio da ima NOVU DEVOJKU, pa otkrio šta se dešava s RAZVODOM! STARLETE padaju u ZABORAV



Nakon završetka pete sezone "Zadruge" i dalje je glavna misterija zbog čega pobednik Dejan Dragojević još uvek zvanično nije okončao brak sa nevernom suprugom Dalilom, a kako stvari stoje, i dalje se čeka. Ko i šta, za sada nije poznato.

Dejan je u više navrata u javnosti govorio da "ne zna šta se dešava sa tim sudskim postupkom", zbog čega je u više navrata kontaktirao svog advokata, ali i sud. Domaćoj javnosti nije jasno kako supružnici i dalje nisu uspeli da se zvanično razvedu, a to je zanimalo i Dejanovog pratioca na Instagramu, koji mu je postavio pitanje šta se dešava sa razvodom.

Dejan je, u svom stilu, odgovorio uz pesmu i tom prilikom potvrdio navode medija da ima novu izabranicu, posle raskida sa Aleksandrom Nikolić, ali i to da još uvek zvanično nije razveden.

- Sanjao sam kako svadbu spremam, dragu imam, ali razvod nemam - pevao je Dejan.

Inače nedavno je, u svom javnom obraćanju na Jutjubu prilikom objasnio čega je ostavio Aleksandru, a tada se Dejan dotakao svog razvoda.

Ja razvod ne mogu da ubrzam, žalili smo se predsedniku suda, verovatno će se to prebaciti u Beograd. Ukoliko u utorak ne bude rešeno, biće sve javno objavljeno - rekao je tada Dejan, međutim pomaka još uvek nema.

Podsetimo, kako je Kurir prvi pisao Dejan Dragojević napokon ima novu devojku, ali ovog puta nije starleta u pitanju.

- Sve rane leči vreme, a Dejan je Aleksandru brzo preboleo jer ga je javno obrukala. S novom devojkom se upoznao preko društvenih mreža, na kojima je i te kako aktivan. Ali ovog puta njegovu izabranicu nećete videti u javnosti niti na mrežama. Čak se i ne prate, jer je tako sigurnije za oboje. Odlučio je da privatnost zadrži samo za sebe, mislim da čak ni njegovi najbliži prijatelji ne znaju za novu ljubav. Doduše, tek su počeli da se viđaju. Videćemo kako će se taj odnos razvijati, ali zasad je sve u najboljem redu. Njegova devojka je prelepa i čini mi se da trenutno živi u Novom Sadu, ali nisam siguran da li je rodom iz tog grada. Znam da prati rijaliti, ali je ne zanima da u njemu učestvuje i upoznata je s Dejanovim životom. Ne smeta joj njegova prošlost, već se trudi da budu skoncentrisani na njihovu ljubav, a ne na skandale - rekao je dobro obavešteni izvor za Kurir.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI