Image
 
Image

VELIKA POBEDA PARTIZANA U ISTANBULU! Crno-beli razbili PRVAKA EVROPE nakon što su gubili 17 razlike! Top 8 je SVE BLIŽI!



Košarkaši Partizana napravili su veliki preokret i pobedili u Istanbulu prvaka Evrope, ekipu Efesa u 29. kolu Evrolige rezultatom 84:97.

Crno-beli su očajno krenuli meč, Efes je već u prvoj četvrtini imao neverovatnih 17 poena prednosti, ali ekipa Željka Obradovića se već do poluvremena vratila u igru.

U nastavku su gosti odigrali fantastično, treća četvrtina nam je donela neverovatnu košarku i veliku borbu, a u poslednjih 10 minuta, samo jedna ekipa je postojala na parketu.

Partizan sada ima učinak od 16 pobeda i 13 poraza i napravio je veliki korak ka plasmanu u Top 8.

Kevin Panter je poenterski vodio crno-bele sa 19 poena i dobrim procentima šuta (tri od pet za dva i tri od pet za tri poena, uz četiri od četiri pogođena slobodna bacanja.

Matijas Lesor je bio najkorisniji pojedinac gostiju sa indeksom 23, imao je 17 poena i sedam skokova, od čega čak četiri u napadu, dok je Zek Ledej dodao 16 poena

Zek Ledej je dodao 16 poena, a Aleksa Avramović 14.

U poraženom sastavu Vil Klajburn se istakao sa 22 poena i osam skokova, Elajdža Brajant je postigao 16, a Vasilije Micić 15 poena uz pet asistencija.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI