Image
 
Image

Starlete se hvale diplomama: Neke ni ne znaju na koji fakultet su išle



Poznate starlete često se hvale diplomama, a u većini slučajeva ne znaju odgovore na najprostija pitanja.

Starleta kao zanimanje često izaziva podsmeh u društvu. Njihovo prisustvo u medijskom prostoru neretko se osuđuje, a nekolicina njih se hvalila završenim fakultetima.

Međutim, ne stiče se utisak da su puno vremena tamo provele.Starleta Nađa Đukić Blondi otvoreno je pričala o kupljenoj diplomi:

„Ja sam preko svog kuma, mnogo jak čovek koji nažalost nije više sa nama. Nešto smo pričali i on mi je rekao, mnogo si inteligentna, jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kuckaš, na računaru, jako brzo sve… Daj nešto malo više, ali ja sam rekla da nemam volju i želju da učim, neke stvari su mi bile bitnije. Tada sam se s njim dogovorila, on je to završio i ja sam dobila diplomu. Tako sam ja završila fakultet, ništa ne krijem. Ne znam koji. Znam da neću da radim jer ja nisam devojka koja radi, nikada u životu nisam radila, niti ću da radim, svesna sam toga. Uvek sam sve imala“, rekla je Blondi u jednoj emisiji.

I Soraja se svojevremeno hvalisala fakultetom.

Završila sam psihologiju, ali o tome nisam mnogo pričala jer za nas poznate ličnosti kažu – pa, kako ona ima fakultet? Kao da je to nešto nemoguće i neverovatno“, izjavila je Soraja za emisiju Exkluziv.

Starleta je priznala, u međuvremenu, da je fakultet zapostavila, ali da želi da ga završi, a za to vreme znanje nadograđuje filozofskom literaturom koju čita na putovanjima. Ipak, pošto je Soraji zabranjen ulazak u Srbiju postavlja se pitanje kada će uopšte moći da završi fakultet

{reklama}


I Stanija se hvalila i objasnila svoje razloge da završi školovanje.

„Ostao mi je još diplomski. Znaš koliko su bili teški ispiti. Hoću da imam diplomu da se hvalilm, da svi kažu kako sam obrazovana i da mogu da me poljube u to lepo d**e“, rekla je davno Stanija, a u međuvremenu je diplomirala ekonomiju, a nakon toga nije krila sreću.U junu 2017. se pohvalila da je diplomirala na državnom ekonomskom fakultetu u Novom Sadu.

Zanimljivo je da starleta već godinama ističe takođe kako je ovo zanimanje kojim želi da se bavi u budućnosti, a nedavno je izjavila i kako intenzivno planira da krene stopama svog oca:

„Ne biram ništa što je lako, pa samo tako želela da idem stopama svog oca koji je takođe diplomirani ekonomista, a ovo što radim trenutno je kako ja kažem, mladost, ludost“, ispričala je ona a onda poentirala: “U budućnosti ću se baviti nečim što nema veze sa godinama. Npr. diplomatija, humanitarni rad. Ovo je sada za ove godine. Tek smo počeli“, izjavila je Stanija pre nekoliko godina.

Ipak, za nekoga ko je na Ekonomskom fakultetu diplomirao sa desetkom, kako se tada pohvalila, Stanija ima ozbiljno mnogo poteškoća u izražavanju, a osnovno znanje joj nije ni za 2+.

Da je tako, moglo se videti i prilikom njenog gostovanja u emisiji Amidži šou, kada je starleta objašnjava voditelju kako se Francuska nalazi u Africi.

Hrvatska starleta Ava Karabatić je u Zadru studirala italijanski i latinski, čime se često hvalila, ali je uglavnom „zaboravljala“ da pomene da to studiranje traje preko deset godina.

„U Sarajevu mi ljube noge jer sam velika zvezda. Ljudi sa estrade nemaju ni završen vrtić a ja sam odlična studentkinja“, poručila je Karabatićeva jednom prilikom.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI