Image
 
Image

SLOBINA ŽENA OTKRILA KAKO GA ZOVU NJENI SINOVI iz prvog braka - Porukom sve oduševila!



Pevač i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Sloba Radanović i njegova supruga Jelena nedavno su dobii sina, kojem su dali ime Damjan.

Slobodan se prvi put ostvario u ulozi oca, dok Jelena iz prethodnog braka ima dvojicu sinova koji obožavaju pevača i sa kojim su postali najbolji drugari. Koliko su dečaci zavoleli Radanovića, kao i on njh otkrila je Jelena objavivši fotografiju svog supruga uz koju je napisala koji nadimak njeni sinvi imaju za njega.

 

 

- Damjanov tata, Lukin i Naumov polutata (Luka izmislio termin), a moje sve - napisala je Slobina supruga na svom Instagram profilu i raznežila sve njihove zajedničke fanove koji pomno prate svaki njihov korak. - Osećaj je savršen, iz dana u dan je sve lepši i lepši. Da sam znao da je ovako, možda bih i ranije.

 

Sve radim, puštam nju da se oporavi. Ništa mi nije teško, ni da se budim, ni da ga perem, ni da menjam pelene - rekao je tada pevač. Podsetimo, Jelena i Sloba venčali su se 14. februara u Manastiru Dubnica, u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI