Image
 
Image

"SASUŠILA SE KO GRANA": Kim je smršala 21 KILOGRAM i sad izgleda neprepoznatljivo - PRETANKE NOGE I RUKE, a struk je priča za sebe



Rijaliti i intagram zvezda Kim Kardašijan izgleda vitkije nego ikad.

Osnivačica brenda SKIMS dospela je na naslovnice svih magazin ove godine jer je u 2022. smršala čak 16 kilograma, i to sve kako bi ušla u haljinu koju je nekad nosila Merlin Monro.

Ipak, nastavila je da gubi na kilaži i sada je u gubitku 21 kilogram. Poslovna žena Kim novu je liniju pokazala u kreaciji Dolčea i Gabane u kojoj je izgledala savršeno dok je izlazila iz hotela u Milanu.Kako bi uspela da obuče čuvenu haljinu Merilin Monro, Kim Kardašijan je držala keto dijetu tri nedelje, nakon koje je izgubila sedam kilograma.

Dobro, izgubila je i veći deo pozadine, kao i višak sa stomaka, ali za početak hajde da vidimo kakva je to dijeta.

Keto dijeta je jedna od najpopularnijih dijeta već nekoliko godina unazad, a zasniva se na strogom ograničavanju unosa ugljenih hidrata u organizam, te konzumaciji proteina i zdravih masti. Keto dijeta ima dva osnovna principa: drastično smanjenje unosa ugljenih hidrata uz povećani unos zdravih masti. Cilj je da se telo dovede u tzv. ketozu.

Po keto dijeti, raspored dnevnog unosa kalorija treba da izgleda ovako: 75% kalorija dolazi iz masti,20% kalorija dolazi iz proteina,samo 5% kalorija dolazi iz ugljenih hidrata.

Photo Gallery


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI