Image
 
Image

SANDRA AFRIKA ZGRNULA OKO 3,7 MILIONA Pevačica se obogatila od novog biznisa: "Fudbaler je kupio penthaus od 200.000 evra"



Pevačica Sandra Afrika sa bivšim dečkom, menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom uplovila je u novi biznis od kog je zaradila navodno 3,7 miliona evra.

Sandra Afrika je nakon raskida sa svojim menadžerom ostala u odličnim prijateljskim odnosima, pa su čak odlučili i da investiraju u izgradnju zgrada. Ona je od prve zgrade, koja ima 13 stanova, zaradila dva miliona evra, dok je druga od 11 stanova još u fazi izgradnje. Ipak, kako su procenili od nje će uzeti 1.700.000 evra.

 

- Sandra je postala prava investitorka, odlično se razume u biznis u koji ju je uveo bivši dečko. Ona i Mikiša su posle raskida postali poslovni partneri koji odlično funkcionišu. Kada su stanove u prvoj zgradi rasprodali brzinom svetlosti i uzeli dva miliona evra, odmah su uložili novac u izgradnju druge, čiji se radovi privode kraju. Većinu stanova su prodali u sivoj gradnji. Jedan fudbaler, čije ime kriju, kupio je penthaus od 200.000 evra.

 

Taj stan je najskuplji, ima tri sobe i celom dužinom terasu, kao i dva kupatila. Ostali stanovi koštaju oko 150.000 evra. Svaki stan ima svoje parking mesto, a zgrada ima obezbeđenje koje brine o sigurnosti svih stanara - kaže izvor blizak pevačici i dodaje da se te zgrade nalaze u Šapcu. - Izgrađene su po najmodernijim standardima, a imaju sisteme koji doprinose manjoj potrošnji energije.

 

Svi stanovi su luks, jer se vodilo računa o materijalima koji su korišćeni za zidove, podove, stolariju i grejanje. Niko ne može da veruje da takvi stanovi postoje u Šapcu. Zato su se i prodali tako brzo, jer su imućni ljudi želeli da žive baš u takvim zgradama. - Sandra i Mikiša su već počeli da traže novi plac, jer im je u planu da izgrade još jednu zgradu. Najverovatnije će ponovo graditi u Šapcu, a u budućnosti planiraju da prošire posao i na druge gradove u Srbiji. Shvatili su da im posao investitora ide od ruke, pa žele da zgrnu još love..


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI