Image
 
Image

ŠAKIRA I PIKE ZAJEDNO ISMEVALI NJEGOVU LJUBAVNICU: Isplivali DETALJI iz prošlosti, sad je JASNO zašto je pevačica TAKO BRUTALNA



Ime Klara Čija odjednom je "buknulo" prošle godine, kad se saznalo za neverstvo Žerara Pikea prema svetski poznatoj pevačici Šakiri. Međutim, pre nego što se njeno ime pročulo u svetu, Šakira ju je već poznavala, a čak joj je i dala nadimak.

Muzička zvezda upoznala je Klaru Čiju, ali ni u jednom trenutku nije mogla da zamisli da je ona opasnost za njihovu nekadašnju vezu. Osim toga, Klara se prema tadašnjem paru ponašala vrlo drago. Ali Šakira joj je svejedno dala nadimak.

"Prošla je nezapaženo, Šakira nikad nije videla opasnost jer ona nije zapanjujuća žena, ona je prilično normalna devojka", rekao je čovek iz Klarinog tima.

Prema rečima Roberta Antolina, ljubaznost Klare Čije bila je tolika da je bivša partnerka bivšeg španskog fudbalera bila jako pogođena kad je saznala da je ona uzrok njihovog razvoda.

"Zato ju je toliko bolelo jer ju je on (Pike) već poznavao i zvao 'mala mrtva muva''', rekao je Antolin.

Inače, par je u junu prošle godine objavio da je došao kraj njihovoj 11-godišnjoj vezi. Nakon raskida je Šakira izazvala puno pažnje pesmama "Te Felicito", "Monotonia" i "Music Sessions #53", a španska Marca je najavljivala da će objaviti i novi singl na Pikeov, odnosno svoj rođendan. Ipak, to se nije dogodilo.

Podsetimo, pevačica je o njihovoj vezi snimila i pesme, a poslednja, "Music Sessions #53", bila je ona na koju je fudbaler reagovao. "Korak je između ljubavi i mržnje. Bejbi, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferari za Tvinga, zamenio si Rolex za Casia", deo je stihova. Pike je pokazao da mu smeta pesma nakon što se pojavio vozeći Tvingo i hvaleći sponzorskim ugovorom s Casiom.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI