Image
 
Image

PRAVILA NAŠE ZEMLJE MORAJU SVI DA POŠTUJU! PR BELE KUĆE bez dlake na jeziku o Novakovom slučaju, ovaj odgovor je mnoge iznenadio!



Najbolji teniser sveta Novak Đoković ne može da učestvuje na Mastersu u Indijan Velsu, pošto nije vakcinisan protiv korona virusa, a kako sada stvari stoje, minimalne su šanse da srpskog asa gledamo i u Majamiju.

Guverner Floride Ron DeSantis je dao sve od sebe da se Novaku omogući ulazak u SAD, međutim, njegov trud nije urodio plodom.

Oko ove aktuelne situacije govorilo se i u Beloj kući, a pojedini novinari postavili to pitanje portparolki Bele kuće Karin Žan-Pjer.

- Dakle, po pitanju uslovne vakcinacije, uputila bih vas na CDC (Nacionalni centar za kontrolu i prevenciju bolesti). Oni su ti koji se time bave. To je još uvek na snazi i očekujemo da se svi pridržavaju pravila naše zemlje, bilo kao učesnici, ili kao gledaoci. Što se tuče konkretno BNP Opena, to je pitanje za njih, oni su privatno lice, pa ćemo im dozvoliti da govore o tome. Ali opet, ovo je nešto o čemu odlučuje CDC - rekla je Karin Žan-Pjer.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI