Image
 
Image

POTPUNI RASPAD PARTIZANA U MILANU! Armani SLAVIO u meču koji što pre mora da se ZABORAVI, Beron večeras nije imao milosti!



Košarkaši Partizana porazom su završili mini turneju po Italiji, pošto su večeras u Mediolanum forumu izgubili od Armanija rezultatom 76:62, u okviru 28. kola Evrolige.

U Milanu je večeras viđena vrlo čudna utakmica, u momentima je delovalo kao da su dve amaterske ekipe istrčale na parket, i košarkaši Milana i košarkaši Partizana su donosili katastrofalne odluke u napadu, lako su ispadali u odbrani, a ekipe su se redom smenjivale u vođstvu, sve do kraja treće deonice.

Definitvno je i umor činio svoje, pošto je ritam igranja paklen, ali sada, ne treba tražiti izgovore.

Crno-beli su vrlo agresivno ušli u meč, stekli su osetljivu prednost u prvoj deonici, pre svega zahvaljujući Panteru, ali se domaći tim vratio u život u drugoj četvrtini, i od tada smo gledali egal na parketu. Čas je jedan, čas drugi tim vodio.

Nisu bili raspoloženi košarkaši Partizana u napadu, u odbrani su se stvari koliko toliko držale pod kontrolom, ali u napadu pametnih rešenja nije bilo. Šut ih nije služio, čemu svedoči činjenica da su izabranici Željka Obradovića nakon 20 minuta igre postigli svega 29 poena.

Držali su se igrači Parnog valjka u igri sve do kraja treće deonice, kad su košarkaši domaćeg tima krenuli da koriste greške gostiju, šut je proradio, a prednost je rasla, pa je Armani u jednom momentu na početku imao i +16.

Nisu se predavali crno-beli, borila se četa Željka Obradovića do samog kraja, ali ipak do nove pobede u Evroligi se ipak nije moglo.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Bili Beron sa 14 poena, dok je Dejvis završio meč sa 12 poena.

U timu Partizana istakao se Panter sa 15 poena, Eksum je postigao 11, a Lesor 10 poena.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI