Image
 
Image

OVAJ MOMAK ZARAĐUJE 5 MILIONA DOLARA MESEČNO! Otkrio svoju TAJNU i oduševio svet: Evo kako je postigao ovaj veliki USPEH!



Džimi Donaldson, svima poznat kao MrBeast, trenutno ima 128 miliona pretplatnika i najpraćeniji je jutjuber na svetu koji zarađuje pet miliona dolara mesečno, a u jednom podkastu otkrio je tajnu svog uspeha.

Ovaj 24-godišnji Jutjuber gostovao je u podkastu rusko-američkog informatičara Leksa Fridmana, gde je objasnio kako je posvećenost ključ uspeha.

Formula za uspeh Iako priznaje da njegov užurbani raspored može biti stresan, kaže da je posvećenost njegovoj "urođenoj želji za radom" poboljšalo njegovo mentalno zdravlje.

- Najviše sam depresivan kada pokušavam da se ograničim na to da ne radim vikendom ili određenim danom. Za mene je najbolje da radim kada mi se prohte - objasnio je on.

Jutjuber je takođe otkrio da ponekad ne spava jer umesto toga snima i montira video snimke. U svom elementu

- Kada sam zaista u svom elementu, radim sedam ili osam dana uzastopno i onda shvatim: 'Treba mi neko vreme da napunim baterije, tako da sam bindžovao sezonu animea' - rekao je. Jutjuber kaže da je za uspeh važno da se okružite ljudima koji su takođe visoko motivisani:

- Ako ste u okruženju sličnih ljudi, mnogo je lakše.

Ali on ne preporučuje ljudima da se pridržavaju njegovog režima rada, dodajući da „normalni ljudi ne žele takav život, a verovatno i ne bi trebalo“. MrBeast je postao najpraćeniji jutjuber na svetu, sa 20 miliona pretplatnika za godinu dana, a njegova neto vrednost u 2022. procenjuje se na 56 miliona dolara.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI