Image
 
Image

ODRASLA U SKROMNOJ KUĆI, SAD ŽIVI U VILI OD 500.000 €! Ovde je Prijovićka provela detinjstvo! Ovako izgleda njen DOM u Hrvatskoj!



Aleksandra Prijović danas je jedna od najpopularnijih pevačica s ovih prostora, zarađuje velike cifre i posle 10 godina estradne karijere sprema koncert u Areni, koji je zakazala za 29. septembra. Počela je da radi kao devojčica, sa samo 13 godina, a već s 15 kroz takmičenje "Zvezde Granda" stekla je popularnost.

 

Aleksandra je odrasla u Hrvatskoj, u Belom Manastiru. Živela je u skromnom domu, a svoju rodnu kuću je renovirala. Bilo je i onih ljudi u njenom rodnom mestu, koji su nam otkrili da je Prija trpela vršnjačko nasilje, upravo zbog svoje želje da bude pevačica, što je jednom prilikom i sama priznala.

 

 

- Kao devojčica sam išla kod bake u firmu i tu sam njenim koleginicama kuvala kafu. Svima sam govorila da idem na posao sa bakom. Međutim, prvi posao od kog sam zaradila neki dinar bilo je pevanje. Imala sam tada 15 godina. Donela sam novac kući jer sam želela da pomognem porodici. Nije mi padalo na pamet da trošim na krpice i izlaske - ispričala je jednom prilikom Aleksandra. Iako razvedeni, roditelji su zajedno vodili računa o njenom odrastanju i bili uz nju kada je rešila da krene maminim stopama i postane pevačica. I danas je tako, upravo su joj njih dvoje, pored supruga Filipa Živojinovića najveća podrška.

 

 

Ona nikada nije zaboravila odakle je došla, pričala je javno o svom skromnom odrastanju. Danas ona živi u vili od pola miliona evra, a porodica njenog supruga Filipa ima nekretnine i u Monte Karlu i u Americi, tako da je pevačica često i tamo, a leti obožava da bude na njihovoj jahti na Crnogorskom primorju.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI