Image
 
Image

MORAĆEMO DA BUDEMO IZUZETNO OPREZNI: Trener Denvera pričao o Jokićevoj POVREDI, prvo je obradovao, pa onda zabrinuo navijače



Više od ubedljivog poraza od Čikaga, navijače Denver Nagetsa brine povreda Nikole Jokića, dvostrukog uzastupnog osvajača MVP nagrade.

Centar ekipe iz Kolorada je propustio utakmicu protiv Bulsa zbog povrede desne ruke.

Prve informacije su bile pozitivne, a nakon utakmice protiv Čikaga, Majkl Meloun, trener Denvera, poručio je da razloga za brigu nema ni nakon snimanja.

- Koliko ja znam, snimak magnetnom rezonancom nije pokazao ništa ozbiljno. Po onom što je do mene došlo iz Denvera je vest da je imao zaista dobar dan. Ima dobar pokret ruke, šaka funkcioniše kako treba - poručio je Meloun i dodao:

- Kasno stižemo kući, videćemo kakav je plan za sutra. Da li bismo trebali da ga držimo sa strane? U ponedeljak ćemo doneti odluku da li će biti spreman za meč sa Finiksom.

Ipak, iako zaista deluje da povreda nije ozbiljnije prirode, trener Nagetsa je istakao da će on i njegovi saradnici dobro paziti na stanje Jokićeve ruke, kako ne bi došlo do pogoršanja.

- Moraćemo biti izuzetno oprezni u smislu toga kada će moći da igra, ne bismo da ga izlažemo zaista nepotrebnim kontaktima - zaključio je Meloun.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI