Image
 
Image

MILJANA KULIĆ POBEGLA IZ ZADRUGE? Zvezdan pokušao da je spreči i sačuva joj 50.000€! Šmugnula kroz razbijen prozor PROCURIO SNIMAK



Rano jutros, nakon emisije "Pitanja novinara", Miljana Kulić je navodno pobegla iz Zadruge nakon što je pokrenuta tema o njoj i Lazaru Čoliću Zoli, gde je Zola rekao da i dalje ima emocije prema njoj, ali da joj nikada neće oprostiti izdaju kada se pomirila sa Bebicom samo nekoliko sati od odnosa sa njim.

Iako Miljana pokušava danima da stupi u kontakt sa Zolom, te ga i zove kod nje u krevet, Zola je rekao d aje odbija, a jutros je Zvezdan Slavnić pokušao da spreči Kulićevu da pobegne iz rijalitija i zaduži se za 50.000 evra. Na snimku koji jeobjavljen vidi se Zvezdan koji se provlači kroz razbijeno staklo, kuda je navodno Miljana pobegla iz rijalitija, a u opisu vide stoji:

 

"Miksi ponovo otišla". U jednom trenutku se i čuje neko kako govori: "Otišla, jel". Da li će se Miljana vratiti ponovo ili će ovaj put zaista biti diskvalifikovana?! Podsetimo, Miljana Kulić je nedavno osvanula na svim društvenim mrežama nakon što je uslikana u jednom tržnom centru sa Nenadom Macanovićem Bebicom u šopigu, a podestimo, Bebica je nedavno diskvalifikovan iz Zadruge, dok je Miljana ostala da se bori za glavnu nagradu.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI