Image
 
Image

KRISTIJAN U RANU ZORU IZ ZADRUGE PREBAČEN U POLICIJU: Posle HAOSA je HITNO izveden sa imanja (FOTO)



Juče je u rijalitiju Zadruga 6 nastao pravi haos iz naizgled bezazlene situacije.

Uroš Ćertić je napao Adama Labunskob iz čista mira, a onda ga počupao što je Adama dovelo do nervnog rastrojstva. Celu situaciju je nervozno posmatrao Kristijan Golubović koji je sve vreme savetovao Ćertića da se smiri. Ovaj ga nije zarezivao ni dva posto, a kap koja je prelila čašu bio je Ćertićev napad na Boru Džounsa kog je šutnuo u predelu genitalija. Golubović je tada potpuno pobesneo i maltene obrisao pod sa Ćertićem što je izazvalo oduševljenje gledalaca Zadruge koji su već danima revoltirani zbog Uroševog bahatog ponašanja.

Ipak, i Kristijan i Ćertić su kažnjeni tromesečnim honorarima zbog nasilja.Kristijanovo ponašanje je teško predvideti. On je i ranije obećava da se neće tući u rijalitiju, ali je retko kad to obećanje i održao do kraja. On je još sa farme izveden u pratnji policijie u ranu zoru. Prvi osnovni sud u Beogradu je trebalo tog dana da odluči da li Golubović mora u zatvor zbog dilovanja heroina.

{reklama}

Naime, tada je zapravo isticao period na koji je Goluboviću po prethodnoj molbi odobreno odlaganje izdržavanja kazne od osam godina zatvora zbog dilovanja 100 grama heroina.U rijalitiju Zadruga Golubović je ponovo bio izvođen iz Šimanovaca zbog jezivih pretnji koje je javno uputio Staniji DObrojević.

On je tada u ranim jutarnjim časovima imao saslušanje u Rumi, a iz "Zadruge" su ga izveli i odveli u policiju po prijavi Stanije Dobrojević zbog pretnje da će je ubiti.

Da li će Golubović nastaviti praksu izviđenja iz rijalitija i odvođenja u policiju, ostaje da saznamo. Ali sudeći po njegovom temperamentu i nedavnom ispadu sa Ćertićem, nije nemoguće.

Photo Gallery


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI