Image
 
Image

KO ĆE SUTRA SA TOBOM DA SARAĐUJE!? Ceca progovorila o Snežani Đurišić i aferi "mito": To je toliko ružno i jadno...



Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je prokomentarisala aferu "mito" sa svojim kandidatima u takmičenju "Zvezde Granda" i ođtro osudila bivšeg učesnika Dušana Vukadinovića zbog klevete na račun njene koleginice Snežane Đurišić.

Ceca je, baš kao i ostali članovi žirija "Zvezda Granda", maksimalno posvećena svojim kandidatima, a to je i pokazala u okviru "Ceca show-a" koji se prikazuje na televiziji Blic. Ona je dozvolila da snime jednu njihovu probu, gde su se takmičari zajedno s mentorkom doslovno o svemu dogovarali, a tokom koje se Ceca ponovo dotakla afere "mito" i priznala da ju je čitava priča mnogo potresla.

 

 

- Je l' ste videli skandal? Ja sam se baš potresla, to je toliko ružno i jadno... Klevetom se ništa ne dobija, to je toliki greh i tako neljudski. Ko će sutra sa tobom da sarađuje? - rekla je Ceca i dodala: - Ovo je naša dobra volja, mi ne moramo da budemo mentori, to je apsolutno samo dobra ljudska volja i onda da te neko okleveta...

 

To je ozbiljan greh. Pevačicini saradnici i kandidati gotovo da su se uglas sa njom složili. Ovaj šou ne bi postojao toliko dugo da postoje takvi skandali - rekao je jedan od kolega, nakon čega se Ceca bila složila, pa dodala da su "Zvezde Granda" ozbiljan projekat u kom se takve stvari nikako ne dešavaju. Podsetimo, Dušan je optužio pevačicu Snežanu Đuričić da je od njegove majke tražila novac kako bi prošao u sledeći krug takmičenja.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI