Image
 
Image

ANĐELA NE PRESTAJE DA PLAČE ZA ZVEDANOM! Sva se presamitila od PATNJE, samo joj JEDNO njegovo OBEĆANJE U GLAVI



Filip Car pokušao je da skrene pažnju na Anđelu Đuričić na važnost njene prisebnosti nakon izdaje Zvezdana Slavnića, ona nastavljavlja s jadikovanjem.

- Anđela, ti nisi dobro, rekao sam ti. Ozbiljna si devojka, presaberi se - kazao je Car. - Nas dvoje smo pričali o deci, planirali smo budućnost, a onda je krenuo da menja ponašanje. Vidi šta mi radi - rekla je Anđela. Moraš da misliš na sebe - kazao je Car. - Ona(Maja) nema osećaj za drugarice, je*ala im se sa muževima - dodao je Car. - Mnogo sam se ponizila - rekla je Anđela.

 

- Bolje pasti sa tri stepenika, nego trista tri - rekao je Car. - Jede me emicija prema njemu. Ponovo ću ako mi bude bilo potrebno i deset dana da iskoristim da se presaberem. Ja ću sebe izgubiti ako ovako nastavim - istakla je Anđela. - Ti već nisi ista. Naštetila si svojoj porodici, sebi i Ani - rekao je Car. - Bilo je evidentno da je promenio nakon što smo se poslednji put pomirili. Zašto se ovo sad desilo, ja ne znam. Ne mogu ni da mislim da je neki inat - rekla je Anđela.

 

 

- Kad nisi sa njim, ti si loše, čim se pomirite ponašaš se kao da si odlično. Moraš da se pribereš. Ako ti neke stvari smetaju, moraš da se presavereš - istakao je Car. - Moram da se sklonim iz kuće, ali ne mogu da spavam u pabu. Prošle godine sam to radila, ali situacije ne mogu da se porede - kazala je Anđela. - Moraš da se vratiš u kolosek. Prihvati da neke stvari ne možeš.

 

Moraš da misliš na svoju porodicu, budi svesna toga - rekao je Car. - Ja nemam gde da spavam sada. Meni je bitno samo da ne budem u istoj prostoriji sa njim kad ne moram. Ne želim da gledam njega dok je*e nekog drugog - rekla je Anđela. - Možda se i budete pomirili, to se ne zna. Onda ćeš znati ko šta radi, šta se dešava. Ti si videla šta se meni dešavalo prošle godine i kroz šta sam ja prolazio - rekao je Car.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI