Image
 
Image

ALEKS NIKOLIĆ RADILA DEJANU IZA LEĐA SA FILIPOM? Isplivali nepoznati detalji iz spoljnog sveta, Car otkrio da je došlo do SUSRETA



Filip Car važi za jednog od najvećih zavodnika u Beloj kući. Uspeo je da osvoji srca mnogih zadrugarki, a po svemu sudeći nije se smirivao ni pre ulaska na velelpno imanje.

Šarmer iz Crkvenice je razgovarao sa zadrugarima o svojim ljubavim problemima i tom prilikom je otkrio da se video sa Aleksandrom u spoljnom svetu.

- Mene niko od njih ne zanima Marija. Ovo Milica i to, mene niko od njih ne zanima. Doći će juli ja ću otići kući. Ja to kažem pošteno, nemojte cure da očekujete nešto, niti ćete biti sa mnom u vezi, niti ću vas odvesti kući - rekao je Car.

- Znaš po čemu sam ja zaključila da ti je ona najmilija? Kad se završi rijaliti, svako ode svojoj kući. Ti se ne viđaš sa Aleks, a s njom (Majom) se vidiš povremeno - zaključila je Marija.

- U spoljnom svetu? - začudila se Marija.

- Da, ali jednom - rekao je Filip.

- S njom (Majom) si bio i spolja u vezi. Maja može da bude dobra - rekla je Marija.

Ovo Filipovo priznanje je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su posumnjali da se ovaj susret dogodio dok je ona bila u vezi sa Dejanom.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI