Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Sport > Detalj

Sport

Vanredan potez Zvezde pred Keln: Marakana će biti zaključana pola sata pre utakmice

Sport | 04.12.2017 - 18:50 | 395 puta pročitano

Ko zakasni, ili dođe na stadion neposredno pre početka meča, neće ući na meč decenije.

Crvena zvezda je obavestila sve navijače da požure na utakmicu protiv Kelna predstojećeg četvrtka jer će svi oni koji ne dođu na stadion najmanje 30 minuta do početka meča, neće ući na stadion, jer će se kapije iz bezbednosnih razloga zatvoriti ranije.

 

- Kapije stadiona otvoriće se u 18.00 časova, tri sata pre početka utakmice, te molimo posetioce da dođu na vreme kako bi izbegli nepotrebne gužve i zadržavanja na ulazima stadiona, Takođe iz bezbednosnih razloga, kapije stadiona zatvoriće se pola sata pre početka utakmice, stoga je neophodno da se na stadion dođe ranije.

- Licima pod dejstvom alkohola neće biti dozvoljen ulaz, a kontrola ulaznica će se vršiti u dve etape, tj. kroz dva bezbednosna prstena. Apelujemo na sve posetiloce da ne nabavljaju ulaznice od preprodavaca, jer će svako lice sa neispravnom kartom biti vraćeno, a potom i procesuirano od strane nadležnih organa. Svi koji su karte kupili na blagajna stadiona „Rajko Mitić“, ili putem interneta na sajtu iticket.rs, imaju ispravne karte.

- Ukoliko karte nisu kupljenje direktno već preko posrednika, postoji šansa da se radi o falsifikatu. Smeštaj gostujućih navijača predviđen je na južnoj tribini, ulaz na kapiju 24 (sektori 6,7 i 8) - objavljeno je na sajtu Zvezde.

Izvor: telegraf

Podelite sa prijateljima
Kommentari