Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

URNEBES NA SVADBI U LESKOVCU: Nišlije muzici pokušale da otmu pare pa dobile batine

Insajder | 12.08.2017 - 16:18 | 3014 puta pročitano
- Nepoznate osobe iz Niša pokušale su da reketiraju trubače, uz pretnju da će ih pretući ukoliko im ne predaju celokupan zarađeni bakšiš koji su zaradili od sviranja na jednoj svadbi u sredu u Leskovcu, ali su na kraju oni dobili batine.

 

Slučaj nije prijavljen leskovačkoj policiji, a reketaši nisu bili ni svesni da je gazda veselja angažovao jednu poznatu leskovačku agenciju za obezbeđenje koja je brinula o bezbednosti svatova, zvanica i muzičkog orkestra, ali kako bi se brinuli o javnom redu i miru.

"Prišli su muzici, i uz verbalnu pretnju, ukoliko im predaju celokupan zarađeni bakšiš, da će ih sačekati negde na putu, pretući, uzeti im sav novac i kombi. U tom momentu umešalo se angažovano obezbeđenje i zamolili nasilnike da se pomere od muzike i napuste mesto gde se održava svadbeno veselje. Reketaši su raspravu nastavili sa obezbeđenjem uz pretnju fizičkim obračunom. Angažovano obezbeđenje svadbe nije moglo da problem reši mirnim putem jer su nasilnici nasrnuli na njih, što je na kraju rezultiralo prebijanjem reketaša“, ispričao je izvor Rominfomedie.

 

Prema priči još nekih očevidaca sa tg događaja, reketaši su posle obračuna pobegli sa mesta svadbenog veselja “glavom bez obzira”.

Izvor: kurir

 

Podelite sa prijateljima
Kommentari