Nalazite se ovde: Naslovna > Magazin > Insajder > Detalj

Insajder

Udata je, ali ima seks sa drugim muškarcima, i tvrdi da je to čini boljom mamom

Insajder | 05.07.2016 - 12:35 | 75148 puta pročitano

Gracie X je mama dvoje dece i tvrdi da je to što ima seks van braka čini boljom mamom.

Gracie X, inače instruktorica pilatesa i književnica, članica je zajednice čiji članovi otvoreno upražnjavaju seks van braka, a da njihovi partneri s tim nemaju nikakav problem. Ima dvoje dece, 16-godišnju Talulu i 11-godišnjeg Merlina, i čvrsto veruje da njen otvoren i pozitivan stav prema seksu pravi od nje još boljeg roditelja.

- Kada bi me deca zamolila da prestanem da upražnjavam seks sa drugim muškarcima, ne bih to učinila. Ne bih mogla da prestanem da budem to što jesam i da živim život koji mi ne prija, kaže Gracie.

Počela je da spava sa drugim muškarcima pre šest godina, kada je bila u braku s prvim suprugom Henkom. Primili su muškarca po imenu Oz i njegovo dvoje dece da sa njima žive u dupleksu, a u to vreme Henk viđao s izvesnom Valeri, koja se takođe uselila u taj stan

Upražnjavala je seks i sa bivšim mužem i sa Ozom. Sve četvoro su tako živeli zajedno sa decom.

Vremenom, Gracie se posebno zbližila s Ozom, kao i Henk sa Valeri i tada je svako krenuo na svoju stranu. Sada su ona i Oz u braku, ali, naravno, upražnjavaju seks i sa ostalim članovima ove poligamne zajednice. 

Umesto da od dece krije svoje seksualne aktivnosti, Gracie bira da bude otvorena i kaže da će podržati svoju kćerku ako odluči da krene njenim stopama.

Ona iskreno vjeruje da ovakav vid seksualne slobode kreira sretniji porodični život i čini je boljom majkom.

I dok se Gracie sasvim sponatno okrenula poligamiji, ima i onih koji vode ljubav s jednom osobom, a maštaju o drugoj, a ima i onih žena koje žive u braku bez seksa.

Izvor: Cure.ba

Podelite sa prijateljima
Kommentari